Mikor fog gyengülni a fidesz?
Fontolgatom, hogy párttagja leszek valamelyik hazai híres pártnak. A Fidesz és az MSZP közül próbálok válogatni. De most ne ez legyen a téma, hogy ekkora eltérést hogy lehet toreláni...
A kérdésem az, hogy várható-e, hogy az emberek megunják a FIDESZT 4 év múlva, s más pártra szavaznak?
Én egyikbe sem lépnék be.
Az MSZP hanyatlik, nem ők a legerősebb ellenzéki párt.
A Fideszbe meg hát, ha van gusztusod belépni....
Nem lépnék be egyikbe sem,de ettől függetlenül az én szememben a fid esz a legnagyobb gáz...
Gyakorlatilag ők éltek vissza legjobban a kamu 2/3al.
Már most veszettek sok szavazót,persze még ők a legerősebbek egyenlőre.
A fidesz a leggátlástalanabb párt jelenleg.
Indokom is van rá miért:
1994-ben a MSZP az szdsz-el kötött koalícióban ha jól emlékszem 72%-uk volt összesen (ez, akárhogy is nézzük, szintén több, mint 2/3).
Az alapvető jogállami intézményeket mégsem rombolták le.
Ha csak ezt nézzük,akkor el kell ismerni a Horn kormány százszor különb volt a jelenlegi Orbán kormánynál.
Demokratikusabbnak tűnt legalábbis.
Főleg úgy,hogy amilyen beterjesztett törvény nem tetszett az akkori alkotmánybíróságnak,azokat nagy részben meg semmisítette.
(Sokat.)
Akkor még voltak fékek és ellensúlyok a rendszerben...
A fidesz viszont 2010 után úgy építette ki a rendszerét,hogy gyakorlatilag sehol se legyen fék és beleszólás abba,amitcsinálnak,művelnek.
Azért ettől függetlenül van egy olyan érzésem,hogy nagyot fog a fidesz bukni előbb utóbb.
Tisztességtelen, romlott emberként végzed, akármelyik pártba lépsz.
Csak gondoltam előre szólok.
Nem meggyengülni fog a Fidesz. Összeomlani.
Igen, igen, igen én is szeretnék fideszes lenni és emberfeletti képességeket birtokolni.
Nekem szimpatikus Orbán és bármekkora adót is dob ki rám akkor is "csak a fidesz" mert én fényevő vagyok. :)
Magyarország jobban teljesít! Éljen május elseje! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!