Hogy lehet megszűntetni a politikai telefon zaklatásokat/reklámokat?
Folyamatosan titkosított hívásokat kapok a fidesztől és automata hangon az orbán viki vagy valamelyik talpnyalója elkezd beszélni bla bla bla.
Az egészre abszolút nem vagyok kíváncsi és munkahelyen is lecsesznek mert csörög a mobilom ezekkel a marhaságokkal. Hogy lehet ezt letiltani hogy nem akarok ilyet kapni.
Zaklatásnak minősül már ez a telefonhívás.
Érdekes engem nem hívnak.
Biztosan megadtad valahol a számodat, vagy pedig a telefontársaságnál nem figyeltél oda, amikor a szerződésen be kellett ikszelgetni, hogy hogyan kezeljék a számodat, mire használhatják fel.
Engem is felhívott már kétszer automata Orbán.
Meg egyszer egy nő városi számról, hogy a fidesz irodából beszél és elmegyek-e szavazni.
Szerintem próbálják nyilván tartani ki van mellettük, ki ellenük pedig ez tilos.
Nem mondtam meg a nőnek, de eszembe sincs szavazni. Egy polgármester jelölt van, az se szimpatikus. Minek mennék?
Személyesen azt hívják fel (nem automata) aki valamilyen rendezvényen megadta a számát, vagy feliratkozott valamilyen listára. Ez nem tilos.
Általában biztos szavazókat szokott minden párt felhívni, hogy megy-e szavazni és számíthatnak-e a szavazatára.
Szóval oda kell figyelni, hogy ki mit ír alá, mire írja rá a telefonszámát.
Csak úgy telefonkönyvből nem hívogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!