Ha szerintetek nem csökkentette a rezsit a Fidesz akkor átutalnátok a számlámra azt az összeget ami fel van tüntetve a rezsicsökkentéses résznél?
Egyébként kedves kérdező, ha tudsz angolul, amit nagyon kétlek, akkor nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=YmqoCHR14n8
Igazából az sem fog neked semmit mondani, hogy ki az a Milton Friedman. Annyit elárulhatok, hogy sajnos nem unortodox gazdaságpolitikus, és mocskos imperialista is, de azért nézd meg, hátha. További infó róla: [link]
En nem megyek bele ebbe szamtanosdiba, hogy mi csokkent mi emelkedett. Egy valamit tudok, erzek ugyanolyan eletszinvolanon nekem plusz penzem maradt, lehet keves kivetel vagyok de en jobban jartam. Ja es nem vagyunk gazdagok kb.az atlagfizetes folyik be egy honapban, egy gyerekkel.
Es had ne erdekeljen, hogy valakinek a fonoke 30misivel tobbet fizet, ot sem erdekelte mikor megvette tobb 10misis aotojat, hazat stb. hogy nekem mim van.
Nyalják ki a seggem a rezsicsökkentésükkel együtt...nekem az az havi 500 ft nem oszt nem szoroz, de van aki ennyiért az anyját is eladná...
De mit is csinált eddig Viktorunk (csak néhány a teljesség igénye nélkül)
-27 %-os Áfát
-Egykulcsos adót amivel a kis jövedelműeknek csökkent a fizetése
-magánnyugdíj lenyúlása majd elherdálása (3000 milliárd Ft)
-3000 milliárdos orosz hitel
-Adójóváírás megszüntetése
-cafetéria megadóztatása
- munkavállalói járulékok emelése a bruttó 300 001 Ft alatt keresőknek
-felsőoktatás szétbarmolása
-élelmiszer fogyaztásunk a ksh szerint 2010-2012 között fejenként 37 kg-al csökkent (gondolom mert jól élünk mi?)
- 47 ezer forintos közmunkabér (szerintük ennyiből meg lehet élni)
-trafikok haverok közti felosztása
-az államadósság 2014. január végén 22842 milliárd forint volt (rekord)
-stadionok építés a "fantasztikus" magyar focinak
-Egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
-üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”- Fidesz 2010.)
-munkanélküli járadék 9 hónapról 3 hónapra csökkentése
-rokkantnyugdíjasok visszaküldését a nem létező munkaerő piacra
-Ócsai lakópark
-béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18000 Ft-ról 11250 ill. 5000 Ft-ra)
De igazad van Magyarország jobban teljesít, Köszönjük orbán!!!!
"En nem megyek bele ebbe szamtanosdiba, hogy mi csokkent mi emelkedett."
Ne is, már csak a többi Fideszesből kiindulva sem. Legalábbis, akiket eddig láttam.
"Egy valamit tudok, erzek ugyanolyan eletszinvolanon nekem plusz penzem maradt, lehet keves kivetel vagyok de en jobban jartam."
Persze, hogy azt érzed. Még a csapból is a rezsicsökkentés, tündérmesébe illő gazdaság folyik. Aki egész nap ezt hallja, az előbb utóbb
el is hiszi. Tök mindegy, hogy mi a valóság. Ezt is hallottam már, hogy ugyanolyan színvonalon több pénze marad. Méghozzá az egyik munkatársamtól, aki többet túlórázik, mint 4 éve. És nincs annyi esze, hogy rájöjjön, hogy ezért kap több fizetést. Nem azt mondom, hogy te is ilyen vagy, de nagyon
sokan igen. Kíváncsi leszek, hogy majd akkoris több pénzed marad-e, ha utalgatni kell vagy megbetegszik a gyerek. Vagy ha netalántán tovább akar tanulni valamelyik költségtérítéses képzésen. Amelynek bevezetését egyébként 2008-ban Viktorka még vadul ellenezte, eltöröltette. Úgy látszik, ha ő találja ki az más. Irigyellek, hogy nem érzed meg az adójóváírás és a caffeteria hiányát, a 27%-os áfát, chips adót. Te és a többi hozzád hasonló
ezek szerint máshol él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!