Őszintén! Van olyan ember, aki nem gyanakodott, hogy a rezsicsökkentéses kampány mögött az oroszok állhatnak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:34
2/7 anonim válasza:
Afrancba aszittem ez is az emútnyócév miatt van....
4/7 anonim válasza:
A rezsicsökkentés azért volt lehetséges egyáltalán mert csökkentek a világpiaci árak.Őszintén!Van olyan ember aki azt hiszi h.enélkül lehetne" rezsit"csökkenteni!?
5/7 A kérdező kommentje:
"Bugjó Lászlóné nevű felhasználó válasza:
A rezsicsökkentés azért volt lehetséges egyáltalán mert csökkentek a világpiaci árak.Őszintén!Van olyan ember aki azt hiszi h.enélkül lehetne" rezsit"csökkenteni!?"
Világpiaci árak? Magyarország nem a "világpiacon" vásárol energiát, hanem jól meghatározott szerződött partnerektől.
2014. febr. 23. 10:43
6/7 anonim válasza:
meg a világpiacról
ezért sikerült big George-éknak összenyerészkedniük 50 milliárdocskaá
de legalább lexz pénze kifizetni a libásokat
persze én ezt csak az utcán hallotam amikor vártam a buszt
7/7 anonim válasza:
Az előttemszólóhoz sajnos csak egy újabb kérdéssel tudok válaszolni!Őszintén!Van olyan ember aki azt hiszi hogy az oroszok nem a világpiaci árakhoz igazítják áraikat!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!