Ha a paksi vita kapcsán kiderült, hogy ilyen sok környezet tudatos ember van, akkor miért nincs minden ház udvarában szélkerék, meg napelem, meg napkollektor?
Abból a 3000 milliárdból Magyarországon településnéként csak 400-500 db ház villamos energia ellátását lehetne megoldani napelemekből. Átlag 2 millióval számoltam ki.
A többi ház pedig villany nélkül maradna...PAKS2 nem kell! Mi a francnak? Jah mert a szocik azt mondják miközben mást gondolnak????
Egyrészt sokba kerülni. De nagyon nehéz az államtól engedélyt kapni ezek használatára.
Nálunk valaki épített szélkereket, de nem engedélyezték a használatát.
Kedves #1-es!
Mert mondjuk a kínaiakhoz jobb lenne odaláncolni magunkat?
18.18
pedig azért ez nem tűnik olyan bonyolult osztásnak...
"Abból a 3000 milliárdból Magyarországon településnéként csak 400-500 db ház villamos energia ellátását lehetne megoldani napelemekből. Átlag 2 millióval számoltam ki. "
tetro nevű felhasználó válasza:
18.18
pedig azért ez nem tűnik olyan bonyolult osztásnak...
3000000000000/3500=860 millió forint /település durván (kb 3500 település van Mo-n)
860M/2M=430 db ház. (átlag 2 millióval számoltam a teljes napelemes rendszer kiépítését!)
Akkor ki nem tud számolni?
18.27
így igen. nem tudtam hogy 3500 településsel számolsz. számomra ez nem volt logikus mert rengeteg településen nincs is ennyi ház összesen. de igen, ha beleszámolod a 200 fős falvakat is, akkor számtanilag jó.
18:48
átlagosan Ennyi. a 200 fős falvak mellett ott vannak a nagy városok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!