Látom sokan szidják az LMP-t, de kevés a konkrét érv, olyanokat olvasok, hogy "zsidóbérencek" meg SZDSZ utódpárt, de belemélyülve a programjukba, és megnézve a jelöltjeiket többségükben civililek, szakértők, nem az a tipikus tolvaj politikus banda, ex-SZDSZ-est pedig egy darabot nem látok köztük, sőt a programjuk is teljesen más (pl magyar föld és magyar cégek védelme), sőt kifejezetten pénzesnek sem tűnnek. Konkrét érveket várok, köszi.
és az LMP liberalizmusának melyek azok az elemei, amik hosszútávon az ország hanyatlásához vezetnének? Nyiltan amúgy mi az ami mellett kampányolnak, ami liberális, és szembe megy a magyar hagyományokkal vagy erkölccsel vagy bármi negativ tartalma lenne? Én ilyet nem találtam, sőt nekem pár program pontjuk túlságosan is populista és szociális.
2014. febr. 11. 15:15
3/25 anonim válasza:
Egy kézenfekvő válasz: Lehet Más a Politika. Tényleg lehet, de lett is? Az övék miben különbözik a többiétől? Mert lehet, hogy nem tudok labdába rúgni a sok hiénától, de ettől még lehetek tisztességes, gerinces, szóval nem úgy politizálok, mint a többi. De sajnos, ilyen különbséget nem lehet felfedezni. Szóval: lehet ugyan más a politika, de ha ezt a nevén kívül másból nem lehet érzékelni, akkor mit higgyek el? A több legalább nyíltan bevallja, hogy a saját hatalmát akarja.
Minden más csak ez után jön.
2014. febr. 11. 15:29
4/25 anonim válasza:
Az én szememben nőttek azzal sokat, hogy nem csatlakoztak az mszphez (csak egy részük - de ezzel ki is hullott a férgese közülük legalább). Bár meg is gyengültek emiatt.
2014. febr. 11. 15:31
5/25 anonim válasza:
LMP=SZDSZ, tehát Budapesti nagytőkés zs-kategóriás barátaikat szolgálnák ki, nem engem, aki dolgozik.
2014. febr. 11. 15:33
6/25 Astoria következik válasza:
mitől a nagytőkét szolgálná ki? Láttad a jelöltjeiket? Hát minden csak nem nagytőke... 3kulcsos SZJA szintén nem a vagyonosok érdekeit szolgálja, hanem a munkásosztályét, csakúgy mint a teljesen ingyenes felsőoktatás vagy a magyar földek megvédése. Én is munkásosztály vagyok, nem zsidó, nem nagytőkés, és lehet én vagyok a hülye, de semmiben nem emlékeztetnek az szdsz-re. Mindegy én adok nekik egy esélyt, kormányra úgysem jutnak, de mint fék még jól jöhetnek ha bármejk párttal is szaladna el a ló.
2014. febr. 11. 15:43
7/25 A kérdező kommentje:
Na tehát látom, hogy azért nem mindenki utálja, csak gondolom megjelent a kurcinfon, hogy zsido-libsi csürhe, és a tájékozatlanabbja fújja tovább, már ettől is szimpatikusak lesznek egyébként :D Nálunk Egerben ráadásul a Kerekes Band egyik tagját inditják, ami nekem megint plusz pont :)
2014. febr. 11. 15:47
8/25 anonim válasza:
ma 15:43
Már a neved alapján is BP-fan vagy... csak nem te is LMP-s? Röviden mondom, hogy megértsd:
1: NE hazudozz, kérlek.
2: A jelöltjeik között van vegyesen gazdag/csóró, de ez minden pártra igaz.
3: A pártokat programjukban kell értelmezni, és az tény, hogy az LMP programja liberális, zsidóbarát.
3+1: A magyar világ nem csak Budapestből áll, él még itt azért 8,5 millió vidéki is, akik inkább késsel a szemük alá szúrnának, minthogy a rablógyilkos LMP-re (ami SZDSZ 2.0) szavazzanak.
2014. febr. 11. 15:48
9/25 anonim válasza:
ma 15:47
A kurucinfo éppolyan undorító demagógia, mint úgy zusammen az LMP.
2014. febr. 11. 15:49
10/25 Astoria következik válasza:
budapesti alacsonyabbrendű állampolgár vagyok szégyenlem magam, de konkrétumot tudsz mondani, hogy a program mej része zsidóbarát? És hogy ez mit is takar? Vagy csak fikázni tudsz? Miért hazudok? érveket kérek, általad valósnak vélt pszeudo-igazságokat nem tudok elfogadni: mutass nagytőkést az LMP-ben, simán lehet, hogy meg tudsz győzni, de ahoz érvek kellenek, nem vagyok elvakult LMP hívő, csak érdekelnek és eddig nem azt láttam amiket te írtál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!