Miért nem oltatja be magát több ember Magyarországon a H1N1 ellen?
A/ Azért, mert rossz az oltóanyag.
B/ Azért, mert nem jelent túl nagy veszélyt a vírus.
C/ Az ellenzéki véleményformáló erők miatt.
D/ A kormány, és az egészségügyi rendszer rossz kommunikációja miatt.
E/ Azért, mert a lakosság lusta ezzel foglalkozni.
F/ Azért, mert nehéz, vagy túl költséges az oltóanyaghoz hozzájutni.
G/ Azért, mert már túl késő, a vírus nagy valószínűséggel már úgy is ott lappang a szervezetünkben.
H/ Egyéb. (Ezt fejtsd ki! )
H
Azért mert az egyik orvos azt mondja, hogy veszélytelen az oltóanyag, a másik orvos meg azt mondja, hogy veszélyes. Na most kinek higgyünk???? Természetes, hogy mindenki bizonytalan!!!!
Meg olyanokat hallani, hogy belehalt vki.
Mindenki legyen beszärva, mert Ukrajnában 48 elhunyt ember szervezetében kimutatták a H1N1-et! (kimutatták, ez a kulcsszó, nem feltétlen ettől haltak meg!)
Na most, Ukrajna lakossága, 46.000.000
46.000.000 emberből 48
Emberek pánikoljunk, ez már tömegjárvány!
(ez az adat a reggel tv2ben volt)
H - bizonytalanok az információk, a mi háziorvosunk nem javasolja, nem vállalja a felelősséget
És nekem már elegem van, hogy tele van az oldal, használj keresőt, már nem egy kérdésben kitárgyaltuk.
A és H:
Mert az oltóanyag nem túl egészséges!Ha jól tudom higanyt is tartalmaz amit én nem fogok magamba inekcióztatni.
B.Minden évben van influenza járvány.Kisebb-vagy nagyobb.Ez most - ha hihetünk a médiának - a nagyobbak közé tartozik.
Egy orvostanhallgató ismerősöm mondta,hogy nekik kötelező beoltatni magukat.Felhívták a figyelmüket,hogy az oltás után 2-3 napig lehet magas lázuk,fájhat a fejük,folyhat az orruk,de utána védettek lesznek.
Én már nagyon régen voltam influenzás,de az éppen így kezdődött.Akkor ittam mézes teát,vettem be 1-2 Kalmopirint,feküdtem stb, és 2-3 nap alatt jobban lettem.
Ha az oltásnak ilyen következményei vannak,akkor mi a különbség a kettő között?
Ami pedig a súlyosságát illeti: 1857-58 telén Ázsiainak elkeresztelt influenza söpört végig az országon.Sem az újságok,sem a rádió (TV még nem volt) nem foglalkozott vele.Az orvosok csak azt írták ki táppénzre,aki későn ment orvoshoz,és kezdődő tüdőgyulladása volt.(A sok táppénzes betegért az orvost megbüntették.)A mi orvosunk csak receptet írt,a gyógyszerész annak alapján kevert ki egy port,azt 3 napig szedtük,közben jártunk dolgozni (náthásak voltunk ugyan,de ez nem számított)este teáztunk,meg korán lefeküdtünk,és 3 nap után nem volt semmi bajunk.Azt nem tudom,hogy akkor halt-e meg valaki,mert erről nem számolt be a sajtó.Ismerőseim közül ( és a városban sem ) nem hallottunk ilyen esetről.
Szerintem ez a mostani járvány sem lehet súlyosabb,min t az a régi járvány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!