A nemzet 2.700. 000 ember ma Magyarországon? (Rogán mondta)
Figyelt kérdés
Rogán, megköszönte a nemzetnek, hogy lehetőséget adott a változásra, melyet a magyar nemzet akart!
Én nem akartam, hogy a Fidesz nyerjen, vagyis nem vagyok magyar, illetve a nemzet tagja...(?)
2010. ápr. 25. 20:43
1/20 anonim válasza:
Savanyú a szőlő? Másba nem tudsz belekötni? Legalább mosolyt csaltál az arcomra, ez bók :)
2/20 anonim válasza:
Ha nem Jobbikos vagy befogadunk
3/20 anonim válasza:
Idézd be a teljes szöveget.
Másrészt:
megköszönte a nemzetnek, hogy lehetőséget adott a változásra, melyet a magyar nemzet akart!
Vetítsd magad elé az állítmányt.
A változásban nem csak a Fidesz szerepel, hanem a többi párt is.
4/20 A kérdező kommentje:
Első kettő, le sem tagadhatnátok a hovatartozásotok! Kössz, de inkább akkor ne legyek Magyar!
2010. ápr. 25. 20:46
5/20 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani, amit a nővéremnek hajdan 4 évesen mondtam, mert állandóan csipogott, amikor anya mosta a haját: "Jíjjá is, az ojjan éjjdekes!
6/20 anonim válasza:
mindegy mire szavaztál, csak ne a jobbikra.
7/20 anonim válasza:
Hovatartozás, és "inkább ne legyek magyar" = magyarok vagyunk (az első kettő). Igen, engem nem lepett meg, hogy magyar vagyok, soha nem is állt szándékomban letagadni :):)
A harmadiknak meg igaza van, kicsit olvasd át amit írt.
8/20 anonim válasza:
Undorító a kettős mérce... és amit itt műveltek... Amikor a jobbikos plakátokon az volt hogy a "nép nevében", arra hőbörögtetek, most meg Rogán ezt mondta, ami kb. ugyanaz, erre meg: Savanyú a szőlő, hát no komment.
9/20 anonim válasza:
kár leállni velük vitázni... halasszuk el az egészet 4 évvel későbbre szerintem.
10/20 anonim válasza:
A Jobbik kedvenc jelzős szerkezete: kettős mérce. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!