A nemzet 2.700. 000 ember ma Magyarországon? (Rogán mondta)
Rogán, megköszönte a nemzetnek, hogy lehetőséget adott a változásra, melyet a magyar nemzet akart!
Én nem akartam, hogy a Fidesz nyerjen, vagyis nem vagyok magyar, illetve a nemzet tagja...(?)
" Ha nem Jobbikos vagy befogadunk"
tudod ki akar a szocikhoz állni xd
ma 20:47
Aha szar Rogán kiállt, és megköszönte a Jobbikos és LMP-s szavazóknak, hogy a Jobbikra és az LMP-re szavaztak.
Értem!
Tudjátok kedves Fideszes barátaim, én nem a Fideszre szavaztam, bár elfogadom döntéseteket. Én Magyarnak tekintelek titeket a döntésetek ellenére, ti engem nem.
Tudomásul veszem.
Szevasztok.
hagyd már ezek a 30 százalékosak fogyatékosok
agyukra ment hogy összement az mszp
Én azért nem szavaztam a jobbikra, mert ilyen primitív hülye tagokból és szimpatizánsokból áll.
Itt lehet látni a 60%-os megnyilvánulását, akinek a százaléke egyenesen aránylik az intelligencia szintjéhez.
írni nem tud, vitázni se, érvelni se. Nehéz lehet a hülye jobbikosok élete.
A nyertes pártok mindig az egész nemzet nevében beszélnek. Orbán pedig már 8 éve az összes magyar nevében beszél,miért tenné ezt most másképpen?
Ha őszinte akarna lenni,akkor azt kellene mondania,hogy a szavazásra jogosultak 40 %-a nem szavazott egyik pártra,így rájuk sem, a másik 20 % pedig más pártra szavazott. Ezért a győzelmet megköszöni annak a 30 %-nak,aki a Fideszre szavazott. De ezt ne várjuk el egy olyan politikustól,aki saját bevallása szerint mindig igazat mond.
A 2/3 pedig tragédia lesz az országra nézve.Akik nem tartoznak a gazdagokhoz,azok még nagyobb nyomorba kerülnek,mint ahol most vannak.
Abban pedig kár bízni,hogy 4 év múlva leválthatja az ország őket.
Addigra megváltoztatják a szavazással kapcsolatos törvényeket,kettős állampolgárságot adnak a határontúliaknak,természetesen szavazati joggal. Beteljesedik,amit Navrasics mondott,hogy 20 évre bebetonozzák magukat a hatalomba.
Akkor lehetne csak megszabadulni a Fidesztől,ha Orbán eltűnne a közéletből.Erre pedig igen kicsi az esély.
Nem vagyok MSZP-s,mielőtt valaki ezzel vádolna,és más párt szimpatizánsa sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!