Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nemzet 2.700. 000 ember ma...

A nemzet 2.700. 000 ember ma Magyarországon? (Rogán mondta)

Figyelt kérdés

Rogán, megköszönte a nemzetnek, hogy lehetőséget adott a változásra, melyet a magyar nemzet akart!

Én nem akartam, hogy a Fidesz nyerjen, vagyis nem vagyok magyar, illetve a nemzet tagja...(?)

2010. ápr. 25. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy ne legyen kontrollálhatatlan 2/3, de 1 szavazat csak 1... :-(
2010. ápr. 25. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Akkor én nem tartozok a nemzetbe. Na nembaj, apai ágon úgyis székely vagyok. :)
2010. ápr. 25. 20:52
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

" Ha nem Jobbikos vagy befogadunk"

tudod ki akar a szocikhoz állni xd

2010. ápr. 25. 20:53
 14/20 A kérdező kommentje:

ma 20:47

Aha szar Rogán kiállt, és megköszönte a Jobbikos és LMP-s szavazóknak, hogy a Jobbikra és az LMP-re szavaztak.

Értem!

Tudjátok kedves Fideszes barátaim, én nem a Fideszre szavaztam, bár elfogadom döntéseteket. Én Magyarnak tekintelek titeket a döntésetek ellenére, ti engem nem.

Tudomásul veszem.

Szevasztok.

15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bajotok a jobbik al
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

hagyd már ezek a 30 százalékosak fogyatékosok

agyukra ment hogy összement az mszp

2010. ápr. 25. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a Jobbik-ra szavaztam de szerintem én is a nemzet tagja vagyok
2010. ápr. 25. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
21%

Én azért nem szavaztam a jobbikra, mert ilyen primitív hülye tagokból és szimpatizánsokból áll.

Itt lehet látni a 60%-os megnyilvánulását, akinek a százaléke egyenesen aránylik az intelligencia szintjéhez.

írni nem tud, vitázni se, érvelni se. Nehéz lehet a hülye jobbikosok élete.

2010. ápr. 25. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

A nyertes pártok mindig az egész nemzet nevében beszélnek. Orbán pedig már 8 éve az összes magyar nevében beszél,miért tenné ezt most másképpen?

Ha őszinte akarna lenni,akkor azt kellene mondania,hogy a szavazásra jogosultak 40 %-a nem szavazott egyik pártra,így rájuk sem, a másik 20 % pedig más pártra szavazott. Ezért a győzelmet megköszöni annak a 30 %-nak,aki a Fideszre szavazott. De ezt ne várjuk el egy olyan politikustól,aki saját bevallása szerint mindig igazat mond.

A 2/3 pedig tragédia lesz az országra nézve.Akik nem tartoznak a gazdagokhoz,azok még nagyobb nyomorba kerülnek,mint ahol most vannak.

Abban pedig kár bízni,hogy 4 év múlva leválthatja az ország őket.

Addigra megváltoztatják a szavazással kapcsolatos törvényeket,kettős állampolgárságot adnak a határontúliaknak,természetesen szavazati joggal. Beteljesedik,amit Navrasics mondott,hogy 20 évre bebetonozzák magukat a hatalomba.

Akkor lehetne csak megszabadulni a Fidesztől,ha Orbán eltűnne a közéletből.Erre pedig igen kicsi az esély.

Nem vagyok MSZP-s,mielőtt valaki ezzel vádolna,és más párt szimpatizánsa sem.

2010. ápr. 25. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én jobbikos vagyok és 80% fölött van a százalékom
2010. ápr. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!