Ha Magyarországon 7millió ember egyszerre tagadná meg a holokausztot, akkor mind az 7milliót börtönbe zárnák?
Attól függ?
Ha a zsidókon múlna, akkor egy sortűzzel elintéznék!
azt/azokat zárnák börtönbe aki/akik megszervezte/ék az egészet.
amúgy nem is az a kérdés, hogy volt e, hanem a 100%-os létezése, pl, hogy voltak e gázkamrák, 6millió ember volt de inkább ami a legidegesítőbb, hogy azt akarják nyomatni, hogy holokauszt mindenek felett, semmi sem lehet annyira szörnyű, és ha hozzá hasonlítasz egy másik népirtást, akkor a törvény szerint bűnös vagy. ez a fő gond.
engem még az zavar amúgy, hogy több tudós is megállapította, hogy nem voltak gázkamrák meg nem égettek el 6millió embert, azt nem mondja senki ,hogy ettől még nem volt szörnyű az egész, hisz 1meber halála is tragédia, viszont nem találok sehol ezekre a tudományos megállapításokra "tagadásokra" hivatalos ellenbizonyítást.
pedig "szebb" lenne ha bebizonyítanák, hogy azok a tudósok tévedtek, mint az, hogy törvénybe iktatják, hogy bűnös aki ilyesmit mond. nincs igazam?
"Ha Magyarországon 7millió ember egyszerre tagadná meg a holokausztot, akkor mind az 7milliót börtönbe zárnák?"
Nem. Akkor az összes történelemtanárt kellene börtönbe zárni, mert ennyire hülye és tudatlan embereket sikerült képezniük.
" több tudós is megállapította, hogy nem voltak gázkamrák"
Mit állapítottak meg azok a szerencsétlen elmebetegek? Neked egy harmincéves elmebeteg áltúdós a bizonyíték az aki onnan menekült az nem? Milyen ember vagy te? Te a Nürnbergi perről se hallottál?
" összes történelemtanárt kellene börtönbe zárni"
Ha nem is mindet de azokat akik hazugságokat tanítanak, vannak elég sokan.Látod azért mert igazat mondasz 31%-ot kaptál, ma a hazugság kifizetődőbb ebben az országban.Én magam hallottam hogy történelemtanár kollega hazugságot mondott pld 56-ról (35éves) mondom neki én ott voltam miért állít hazugságot?
"persze minden tudós elmebeteg aki kételkedett "
Tényekben kételkedni elmeroggyantság.Áruldd el minek kellenek a koncentrációs táborokban légmentes szigetelésű kamrák? Az amerikaiak átnézték az összes tábort azok se tudták mit látnak? Mit kerestek ott tízezrével a ciánt tartalmazó meg az üres dobozok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!