Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem oltatja be magát...

Miért nem oltatja be magát több ember Magyarországon a H1N1 ellen?

Figyelt kérdés

A/ Azért, mert rossz az oltóanyag.

B/ Azért, mert nem jelent túl nagy veszélyt a vírus.

C/ Az ellenzéki véleményformáló erők miatt.

D/ A kormány, és az egészségügyi rendszer rossz kommunikációja miatt.

E/ Azért, mert a lakosság lusta ezzel foglalkozni.

F/ Azért, mert nehéz, vagy túl költséges az oltóanyaghoz hozzájutni.

G/ Azért, mert már túl késő, a vírus nagy valószínűséggel már úgy is ott lappang a szervezetünkben.

H/ Egyéb. (Ezt fejtsd ki! )

2009. nov. 2. 21:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%

22:00-nak:

Te már éltél 1857-ben?! Jelentkezz a Fókuszba, ez nagyon ritka! Szerintem te vagy a legidősebb ember az országban, ilyen erős szervezettel nem csodálom, ha nem érdekel az influenza. Igaz, engem sem érdekel, pedig én már a 20. század szülötte vagyok.

2009. nov. 2. 22:19
 12/33 anonim ***** válasza:
63%
22:19 Szerintem csak elütötte, a 8 és a 9 egymás mellett van a billentyűzeten, és ha valaki vakon gépel - mint én is -, vagyis úgy, hogy nem néz oda a kezére, miközben gépel, előfordulnak egymás melletti billentyűelütések, amiket ha valaki nem figyel, nem javít. Veled még nem fordult elő ilyen, hogy félreütöttél?
2009. nov. 2. 22:21
 13/33 anonim ***** válasza:
56%

B,C,D,D,E

Influenza járvány minden évben van. Egész jól hozzászoktunk. Ennek ellenére nem tanácsos lebecsülni. Minden évben óriási gazdasági károkat okoz a lakosság munkaképességének kiesése. Minden évben világszerte százezrek halnak meg következtében és százezreknek okoz millióknak okoz komoly szövődményeket. Nagyon gyorsan mutálódik, ezért képes olyan sűrün járványt okozni, és nem létezik hosszútávu védetség ellene. Átlagosan 36 évente mutálódik a vírus annyira, hogy az emberi imunrendszer számára nagyon komoly kihívást jelent. Ilyenkor okoz komoly világméretű járványt és milliók esetleg tízmilliók halnak meg. Az néhány éve fokozódó pánik oka, természetesen a bulvársajtó mellett, hogy az utolsó pandénia 1969-ben volt. Tehát komoly járvány időszerű, csak nem tudjuk melyik évben. A H1N1 eléggé különbözik az utolsó évek törzseitől, tehát potenciálisan benne van a veszély. Egyenlőre a mexikói "erős" kezdet után "megszelídült" enyhe lefolyású megbetegedést okoz. Ami viszont nem jelenti azt, hogy bármikor nem mutálódhat gyilkos vírussá.

2009. nov. 2. 22:34
 14/33 anonim ***** válasza:
71%
H bazzeg H!!Oltassa be magát az aki veszélyeztett,nekem nincs szükségem rá,mert elég erős az immunrendszerem,és folyamatossan erősitem,inkább költök a megelőzésre mint erre a szarra,má bocs!
2009. nov. 2. 23:06
 15/33 anonim ***** válasza:
71%

H

A gyógyszerész és orvos rokonaimnak hiszek, akik részletesen kifejtették a dolgokat a vírussal kapcsolatban.

Na meg amúgy is szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja.

2009. nov. 2. 23:28
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

H:Azért mert most még nem tudhatjuk,hogy pár év múlva milyen hatással lesznek a szervezetre,milyen mellékhatásai lesznek a későbbiekben, amit esetleg most még nem vettek észre a gyártás folyamán.

Az immunrendszeres az f*szság, a legerősebb szervezetet is pikk pakk legyűri a vírus,hiába erős.Nos én vírusra barackos nesteat szoktam inni, nálam eddig bevált.Fájó torokra is jó a hideg nestea,de csak a barackos:D

2009. nov. 3. 00:13
 17/33 anonim ***** válasza:
39%

h

a lakossag nincskioktatva a veszelyerol!

pedig alapjaiba veve nem kulonbozik az egyszeru inf.vedooltastol.a gyarto es a forgalmazo is ua.minden hozza valo ua,kiveve itt egy masik mutacioval oltanak be.

ennyi.ha ramentek a cnn oldalara ott tobbet is megtudhatok.

a terhes felesegemet a heten fogjak oltani.:)

2009. nov. 3. 04:36
 18/33 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem oltatnám be magam sem és a gyerekemet sem ezzel a sz..al.Orvos családból származom mindenki ellenzi nálunk.Fő is a fejük mert 6millárdot leperkáltak az oltóanyagért hogy mekkora bííííznísz lesz má"aztán nesze neked!! Mégsem olyan hülye a magyar:))
2009. nov. 3. 12:04
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Mert kamu.
2009. nov. 3. 13:01
 20/33 anonim ***** válasza:
25%

H: "Mégsem olyan hülye a magyar:))"

az egész világ oltja magát, az emberek hosszú sorokban állnak, hogy oltóanyaghoz jussanak. Mi nem. Mi okosak vagyunk. Majd kiderül. Ha nem most, akkor majd a következő években.

Azért arra kiváncsi lennék, hogy ha esetleg mégis végigsöpör egy járvány és néhány száz ember meghal, akkor azok, akik most a mellüket döngették (pl. orvosok újságírók), hogy felesleges, mit fognak majd mondani? Esetleg azt, hogy szemét komcsik meg a zsidók nem tették kötelezővé az oltást mert meg akarják szerezni (ingyen) az országot???

én beoltatom magam.

2009. nov. 3. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!