Ha szerintetek nem csökkentette a rezsit a Fidesz akkor átutalnátok a számlámra azt az összeget ami fel van tüntetve a rezsicsökkentéses résznél?
A gáz világpiaci ára, nyilván Szent Orbán Viktor maga manipulálta, hogy rezsit csökkentsen:
És te átutalnád nekem azt a pénzt, amit a drága haverod lenyúlt a MANYUP-ból?
Átutalnád azt, amennyivel nőttek az árak 4 év alatt boltokban?
Átutalnád annak a pénznek a rám eső részét, amit a pajtásod kiosztogatott az állami vagyonból Simicskának, Szélesnek és az összes többi retkes milliárdosnak?
"Ne zavarjon, hogy emellett kb. 40 helyen nyúlnak le többet."
Hidd el nekem, hogy nem zavarja őt.
"Hidd el nekem, hogy nem zavarja őt."
Ahogy 2 millió másikat sem. De nem meglepő. Mint az ábrai is mutatja: sem számolni, sem szöveget értelmezni, sem pedig hosszabb távra gondolkodni nem tudnak. Ez minimum 90%-ukra igaz. És én örülnék a legjobban, ha ezt rosszindulatból, nem pedig tapasztalatból mondanám.
Megkapod az én rezsimegtakarításomat is és élvezkedhetsz azon a 400 ft-on. Én meg kérem vissza pl. az adójóváírást, cafeteriát, és még sok mindent.
Jó ha átutalod nekem a túlóra miatti jövedelemkiesésemet(dupla órabér helyett mehetek ingyen munkaidő keretbe amit VASÁRNAP nagy kegyesen lecsúsztathatok) visszautalod a 10 000 ezer kajajegyemet mert 18 000 volt, helyette 8 000 bözsit adnak, visszautalod a 10 000 adójóváírásomat amit elvettek, visszautalod a banki megemelt költségeimet, a megemelt ÁFÁT, az üzemanyagra kivetett plusz adót, útdíjjat.....SOROLJAM MÉG?
Na cseréljünk bankszámlaszámot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!