Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell majmolni a nyugatot...

Miért kell majmolni a nyugatot, hogy "fogadjunk el mindent"?

Figyelt kérdés

Legyünk elfogadóak, egyenjogúságot hirdetők, multikulturálisak. Szerintem ez ide nem kell, de komolyan. Erre van szüksége az országnak?

Nem szoktam amúgy én ezekkel foglalkozni, de már mindenhol ez jön velem szembe, még az utcán is az agymosott emberek ilyeneket beszélnek. Mintha valami rózsaszín álomvilágban élő hippik lennének. Világbéke, elfogadás.

Igen, szerintem is jó lenne világbéke, de ez közel sem oda vezet, nem tudom ez másnak miért nem tűnik fel.

Viszont egy előnye mégis volt ennek az egésznek, az pedig az hogy feléledt bennem valami, ami eddig nem..valahogy úgy érzem tennem kell Magyarországért, mert én is magyar vagyok, és büszke magyarnak kell lenni, nem besüllyedni a közhangulatba, amit tudatosan rombolnak, romboltak. Feléledt bennem egyfajta hagyományőrzés is. Érdekes.

2014. ápr. 5. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Minket, hazaszerető, értékelvű, rendpárti magyar embereket mikor fognak elfogadni?
2014. ápr. 5. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
szeressünk mindenkit, mindenki egyenlő;)
2014. ápr. 5. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy a többség most is vagy szélsőségekbe esik vagy még csak nem is tudja miről beszél.
2014. ápr. 5. 12:26
 14/20 rémuralom ***** válasza:
67%

"Fogadjuk el azt hogy a gyermekeink előtt ott falja egymást egy homokos pár,"

Én személy szerint pontosan ugyanannyira tartom ezt undorítónak, mint amikor heteró párok teszik ugyanezt. (Ami azt jelenti, hogy nagyon. De ez az én saját véleményem, és nem vitatom el senkitől a jogot, hogy magasról tegyen a véleményemre. Se heteróktól, se homokosoktól.)

"fogadjuk el azt hogy sokan megélhetésből másokat lopnak meg, lehetetlenítenek el?"

Ezt nem kell elfogadni, a lopás bűn, mindegy, miért követed el. Csakhogy amíg megmosolyogjuk Robin Hood történetét - végül is elfelejtjük, hogy ő is csak egy utolsó kis tolvaj -, addig ne számítsunk arra, hogy a bűn indítéktól függetlenül ugyanolyan megítélés alá fog esni minden esetben.

"Fogadjuk el azt hogy valaki úgy tör előre hogy másokat eltapos és tönkretesz?"

Ezt sem kell elfogadni, de ettől senki nem fog megvédeni téged, ha magad nem teszed. Amikor el akarnak taposni, állj fel, és ne hagyd magad. Másokkal meg ne foglalkozz, azok vagy megvédik magukat, vagy így jártak.

"Fogadjuk el azt ahogy a politikusok szemünkbe hazudnak, hogy átvernek bennünket?"

Ismétlem magam: nem kell elfogadni, de ugyan mégis mit teszel ellene? Szavazol egy másik hazugra, akiről azt gondolod, hogy nem hazudik, igaz? Vagy el sem mész szavazni, esélyt sem adva annak, hogy valaha is le legyenek váltva ezek a senkiháziak, párttól függetlenül.

"Fogadjuk el azt hogy valaki pusztán megélhetésből nemz gyerekeket, hogy aztán ne kelljen dolgoznia csak felszedje a pótlékokat és eligya és a gyermekét pedig elhanyagolja?"

Ez nem egészen úgy működik, ahogy itt leírod, de ezt sem kell elfogadni. Ugyanakkor nem hallom, ahogy a szociális rendszer leépítéséért szólalsz fel, ahogy egyébként a jobbikosok nagy részét nem hallom. Inkább mintha csak átcsoportosítani szeretnétek a sok szétosztott pénzt, szépen körbeírva a lényeget: cigányoknak kevesebbet, magyaroknak többet.

"Fogadjuk el azt hogy nem szólhatunk fel, nem állhatunk ki az igazságunk mellett anélkül hogy megbélyegeznének, leköpnének bennünket?"

Ejtsd le magasról, hogy megbélyegeznek. Ha nem érdekel, mi mások véleménye rólad, akkor a lehető legteljesebb mértékben élvezheted a véleménynyilvánítás szabadságát.

2014. ápr. 5. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

"Nem gyűlölöm én őket, mármint a négereket, mert a cigányokat igen, de most aki találkozott, vagy élt már cigányok közelében, akkor nem hiszem hogy máshogy gondolkozik. "

Pedig de. Legalábbis, akinek az értelmi szintje meghalad egy bizonyos szintet. Világéletemben olyan helyen laktam, ahol rengeteg cigány él. Némelyik normális, némyelik nem. Mert igenis van köztük tanult, rendes emberek, nem egyet ismerek. Attól, hogy akad közülük selejtes is, még nem fogom az összeset utálni. Egyébként meg sok magyar sem különb, mint ők. Iskolás koromban az összes szemét, másokat terrorizáló, megverő gyerek, az mind magyar volt.

Gondolom akkor a cigányokat utáljam, a fajtámat pedig ne. Mert tőlük nem számít az ilyen viselkedés. Úgy vagyok vele, hogy magasról teszek rá, hogy kínai, cigány, néger, magyar, stb e az illető. Nekem csak az számít, hogy mit tesz, nem pedig a fajtája. Elég szomorú, hogy sokaknál nem.

És most nehogy azzal jöjjön bárki is, hogy biztos utálom a magyarokat. Nem utálom, csak azt, amelyik miatt szégyenkeznem kell a külföldi ismerőseim előtt. A normálisakkal semmi bajom, csak az ultra magyarokkal, akik mindent utálnak, ami külföldi. Mert csak az lehet jó, ami és aki magyar.

2014. ápr. 5. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem kell majmolni senkit és semmit, szerencsére még nem tartunk ott, hogy megmondják mit gondoljunk.

Mások elfogadása számomra soha nem jelentett gondot, pedig az én utcámban, környékemen is élnek cigányok (cigányok, nem pedig bűnözők, a kettő nem ugyan az).

"szerintem is jó lenne világbéke, de ez közel sem oda vezet"

Világbéke emberi mivoltunk miatt soha nem valósulhat meg, de gyűlölködéssel csak rontasz a helyzeten és téged is gyűlölni fognak. Az emberiséget egyértelműen más népek, kultúrák elfogadása fogja előrébb vinni.

Én magyarnak érzem magam és egykor büszke is voltam rá. De mára sok honfitársam viselkedése miatt szégyenkezni kényszerültem. A magyar érdekeket nem azzal fogod megvédeni, ha más népeket utálsz.

2014. ápr. 5. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Most az a gondod, hogy az emberek jók akarnak lenni? A jó ember nálad agymosott? Akkor azt hiszem, túl kevés az agymosott a világon...
2014. ápr. 5. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha neked ezt jelenti a jóság, akkor mi magyarok a történelem során mindig jók voltunk. És mit kaptunk jutalmul? Trianont.
2014. ápr. 6. 07:52
 19/20 anonim ***** válasza:

"Utolsó, ha neked ezt jelenti a jóság, akkor mi magyarok a történelem során mindig jók voltunk. És mit kaptunk jutalmul? Trianont."

Határeset. Trianonnál ugyan hoztunk egy európai szintű nemzetiségi törvényt, de azt mondták utána, hogy "akkor most jók vagyunk, hátradőlhetünk". Nem észlelték, hogy egy ennyire soknemzetiségű országot csakis a _teljes_ egyenlőség menthetett volna meg, azt pedig nem akartuk megadni a nemzetiségeknek.

De őszintén, kit szeretnél inkább szomszédodnak? Egy elfogadó, egyenjogúságot és világbékét hirdető embert, vagy olyasvalakit, aki szerint ő egy kicsit azért jobb, mint Te, ezért ő hallgathat hangosan zenét, Te meg nem, és mivel nem hisz abban, hogy ti békében tudtok élni, minden nap gyakorol egy kicsit célbalőni a puskájával, hátha egyszer megtámadod-.

2014. ápr. 6. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
10%

Trianonnal nem pont erre gondoltam, hanem h ha nem lett volna olyan jó dolguk nálunk a nemzetiségeknek, nem jöttek volna és nem szaporodtak volna ekkora számban, így az ország se lett volna ennyire soknemzetiségű.

Az a baj, h akik leginkább fennhangon hirdetik az egyenlőséget és az elfogadást, pont azok a legkirekesztőbbek. Többletjogokat adnak, adnának a deviáns, beilleszkedni nem tudó és nem is akaró kisebbségeknek, és akinek ez nem tetszik, azt lenácizzák és kirekesztik. Az általad példaként leírtak pedig éppen az említett kisebbségekre (mondjuk ki: a cigányokra) igazak leginkább.

2014. ápr. 6. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!