Lenne kedve egy jobbikosnak beszélgetni velem?
Igazából nem ismerem a pártot,csak azt a "részét",amit mindenhonnan hallani lehet,hogy náci,gyűlölködő..stb,de most nem erre vagyok kíváncsi.
Hanem úgy igazán a programjára,terveire. Pl,hogy miért lenne jó,ha kilépnénk Az Európai Unióból? Milyen terveik vannak még? Előre is köszi a válaszokat!
10: neked csak fekete meg fehér létezik, igaz? Egyébként a kritika az nem feltétlenül azt jelenti, hogy valamiről rossz véleményt közlök (ezt azért mondtam el, mert látszólag nem ismered a fogalmat), de ebben az esetben a Jobbik az kimondja az eu hátrányait is. És egyébként miért bűn rossz véleménnyel lenni az eu-ról?
Igen, jelent valamit a népszavazás, mégpedig azt, hogy látják, az emberek nagy részének ez az eu nem jött be, és így 10 év távlatában jó lenne megkérdezni minket, hogy most akkor jó-e ez nekünk. Mert senki nem kíváncsi a véleményünkre a Jobbikon kívül. De szerinted már ez is bűn, ha valaki az emberek véleményére kíváncsi? Akkor tényleg nem a Jobbik a te pártod.
Amikor a csatlakozásról volt a népszavazás, akkor azt ígérték, kolbászból lesz a kerítés, áltattak minket egyfolyátban, meg lettünk vezetve. Épp itt lenne az ideje egy ilyen népszavazásnak.
Ami azt illeti,tényleg kicsit olyan ember vagyok,hogy valami vagy fekete-vagy fehér. De tudom,hogy a világ nem így működik,ezért is próbálok nyitott szemmel járni,új dolgokat tanulni.
Nem mondtam,hogy bűn,ha valakit érdekel a véleményünk! Sőt!
Én tényleg beszélgetni jöttem ide,nem kötekedni. Fiatal vagyok még,így nyilván keveset tudok. De legalább érdeklődöm,ami a mai fiatalságról szerintem nem feltétlenül mondható el...
kedves kérdező!
én nagyon rossz véleménnyel vagyok a jobbikról és nagyon rossz dolognak tartom amit művelnek
a jobbikot alapvetően egy kirakatpártnak tartom, vagyis nincsen mögötte semmi, mindent amit mondanak, azt saját kútfőből mondják, minden szakmaiságot nélkülözve, nincs is mögöttük valós értelmiség és nincsenek mögöttük szakmai csoportok
azt nagyon jól érzik, hogy a magyar átlagember számára nem vidám történet az elmúlt 20-25 év, de erre egy iszonyatosan hatásvadász, demagóg és szakmaiatlan magyarázatot adnak, és erre a magyarázatra egy szintén demagóg és buta kiutat kínálnak
a helyzet az, hogy minden társadalmi és gazdasági problémának egyetlen kiindulópontja van, hogy a magyar társadalom gyerek
nem nőtt fel, nem ismeri a világot, nem is érti a világot, nincs is véleménye a világról, nem tud önmagáról gondoskodni, nem tud döntést hozni, nem tud a saját lábán megállni
ezt használja ki most iszonyatosan a fidesz
na most a jobbik ezt a problémát úgy akarja kezelni, hogy még több gyerekességet akar a társadalomba vezetni
nem jó, nem lehet, eszetlen hülyeség, pont az ellenkezőjére lenne szükség
tipikus példa erre az orosz megállapodás, amit számomra érthetetlen, hogy megszavazott
ha esetleg ez így nem elég konkrét vagy nem érthető, szívesen kifejtem, ha van rá igény
figyu nincs mitől félni. az eu sajnos nem az aminek látszik.
Nagyon jól járunk vele amint kilépünk. (nem szabad hinni a félelemkeltésnek)
A szívedre hallgass... egyébként pedig nyugodtan ülj be egy jobbikos lakossági fórumra..nagyon érdekes és szemfelnyitó-
nem a Jobbiktól kell félni ebben az országban azt hiszem.
A programjuk pedig igazán kiváló, nézz utána.
Egyáltalán nem gyűlölködő, csak nem tűri meg a cigányokat és végre akar ez ellen tenni is valamit. Én 100%osan támogatom őket. Itt az ingerülten íródott véleményem, ezért előre is bocsi.
Fidesz, MSZP? Egyiket sem ajánlom!
Korrupt lószar az egész, akik eladják a magyar földet és csak ígérgetnek a sok birka meg elhiszi, főleg igaz ez a nyugdíjasokra. A vak is észreveszi, hogy tönkre teszik az országunkat. 24 év alatt nem tudták helyreállítani, akkor mit vártok még?
A Jobbiknak még nem volt lehetősége bizonyítani, és rendbe akarják tenni az országot, ellentétben a korrupt pártokkal szemben!
Csendőrség bevezetése
A naplopó bü..ös cigány kérdés megoldása, hogy ne a becsületes adófizetők tartsák el a cigányokat, akiktől tartaniuk kell a magyar embernek magyar földön
Önellátó gazdálkodás, ha már morálisan fejlődik az ország akkor idővel anyagilag is helyre fog jönni!
Halálbüntetés, miért az adófizetők hizlalják a bűnözőket?
Vona Gábor nagyon értelmes ember aki kimondja kerek perec amit gondol és nem kertel, mint a többi semmire kellő a parlamentben. Mikor kihívja " párbajozni " Orbán-t, Orbán az emberi mögé bújva köpni-nyelni nem tud és csak a fasságait beszéli, ami teljesen független a témával kapcsolatban.
Itt az ideje annak, hogy valaki végre helyre tegye ezt az országot.
Azon politikusok börtönbe zárása, akik meglopták az országot és idáig juttatták.
2014. Április 6 - Jobbik - Vona Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!