Mi baja 1-2 jobbikosnak azzal, hogy szlovákok költöznek Rajkára?
Most találjuk ki, hogy a 10.000.000. lakosból 1-2-nek mi a gondolata?
Vagy olyan válaszokat vársz, hogy fasiszták, rasszisták, nácisták..? Akkor elég szánalmas a kérdés.
Ha nem ilyen választ vársz, akkor talán még szánalmasabb.
Mellesleg jobbikosoknak abszolút semmi baja sincs a Magyarországon(Pilisszentkereszten és környékén) élő szlovákokkal.
ma 18:11
ez nekem egy elég jobbikot lejáratni szándékozó kommentnek tűnik..
18:11nek
én is mosonmagyaróvári vagyok... és remélem nem ismerjük egymást, bár nem valószínű, mert nem tűnsz túl kultúráltnak... nemhiszem h ekkora műveletlen b*rmok lennének az ismeretségi körömben.. egyáltalán hány éves vagy?
Nekem egy apró problémám van ezzel, mégpedig, hogy "elméletileg" a népesség aránya alapján lopták el tőlünk már az ország 2/3-át.
Koszovó függetlensége is így jött létre, tehát bármikor megtehetik ISMÉT velünk.
Koszovóval egyébként igen komoly precedenst teremtettek, hiszen innentől kezdve Texas-i mexikóiak követelhetik, hogy csatolják vissza Mexikóhoz, Florida meg legyen Kuba része ... folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!