Az miért nem baj, hogy a szlovákok számtalan magyarellenes, fajgyűlölő dolgot művelnek?
Ha meg itt azt mondod,hogy cigány már egyből elvagy könyvelve egész európában rasszista ként.
Ezzel miért nem foglakoznak?
De, az is baj. Viszont az Szlovákia ügye, és itt, Magyarországon hiába kezdesz sírni miatta. Maximum nagyon sajnálni tudunk, de ettől még nem változik meg odaát semmi.
"Ha meg itt azt mondod,hogy cigány..."
Attól, hogy más lop, neked még nem szabad. És nem is fognak felmenteni, ha azzal védekezel, hogy de hát a Kolompár Zsiga is lopott, én meg csak egy kicsit, és máris el vagyok könyvelve tolvajként... Ugye, hogy ez szerinted sem ad felmentést?
Pedro
"Ha meg itt azt mondod,hogy cigány már egyből elvagy könyvelve egész európában rasszista ként."
Nem hiszem, hogy "egész Európa" a GYK-s bitnácik cigányozásainak számolásával van elfoglalva.
ma 08:48
Az átlagszlovák annyira gyűlöli a magyart mint a szúnyogot nálunk meg ők a szentek ha valaki elkezd szar szlovákiázni az egy mocskos fasizsta, náci de náluk az természetes hogy gyűlölnek minket.
ma 09:56
Nem voltam és nincs is Nagy Magyarországos pólóm. Attól hogy van benned szláv netán tót vér nem kell a magyarok ellenségévé válni.
ma 10:51
Miből gondolod, hogy a "magyarok ellensége" vagyok (ilyen demagóg populista szövegekkel csak a szélsőjobbos agymosottak élnek)? Csak megjegyeztem, hogy a szlovákok nem utálják a magyarokat, és normális esetben a magyarok sem a szlovákokat. De szerinted ha a békére való törekvés magyarellenesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!