Mi a véleményed a sorozatos magyarellenes támadásokról?
Ugyanaz, ami a cigánybűnözésről. Magyar egy könnyű préda
és a felelőség nulla.
ma 21:29
Ez csak legenda. Olyan hogy őshonos szerb a Délvidéken nincs. De ha ezt vesszük akkor is 1849-ben is az általad őshonosnak mondott szerbek gyilkoltak.
Természetesen ellenük vagyok.
Azért tart itt a nemzetünk, mert amikor egy magyart megvernek, akkor a magyarok fele elkezd ködösíteni, hogy "...ugyan már, ne haragudjunk, szeressük őket..." "...és ha gyilkolnak minket, akkor mivan? Mással is megteszik a gonosz magyarok!" stb.
Amíg mi úgy viselkedünk, hogy mindenért saját magunkban keressük a híbát és mindenáron azt próbáljuk bebizonyítani, hogy a saját nemzetünk a bűnös, miközben más népek karöltve gyilkolnak minket a legnagyobb egyetértésben a közülük valókkal és ezt még természetesnek is veszik, hogy összefognak ellenünk, akkor mégis mi jóra számítsunk?
Fel kell venni a kesztyűt és férfi módjára helytállni a csatamezőn! Mindegy, hogy cigány, szlovák, szerb, román öli a magyart, akkor is a magyarral kell lennünk, őt kell védenünk, mert különben keserves vég vár a fajtánkra, ha még mi is magunk ellen vagyunk...
"Olyan hogy őshonos szerb a Délvidéken nincs. "
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. De a balhé MA akkor is az utóbbi évtizedekben beáramlott szerbekkel van, nem pedig azokkal, akiknek a felmenői évszázadok óta a Vajdaság területén élnek. Vannak vajdasági barátaim, tudom, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!