Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Manapság miért gáz baloldalina...

Manapság miért gáz baloldalinak lenni?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre, hogy a mai fiatalság körében inkább a jobboldali nézetek divatosak...

Pedig véleményem szerint szemben a konzervatív jobboldallal, a baloldal törekszik a globalizációra, a fejlődésre, a társadalmi különbözőségek mérséklésére, és sokkal nagyobb teret ad a művészetek kibontakozásának, elterjedésének, fejlődésének...

2014. márc. 22. 14:56
1 2 3
 21/23 rémuralom ***** válasza:
Azért, mert itt a jobboldal is baloldal, csak be van takarva piros-fehér-zöld zászlóval. A baloldalnak egyszerűen nincs terepe.
2014. márc. 22. 19:15
 22/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Baloldali vagyok, és szerencsére egyáltalán nem vagyok gáz. :)
2014. márc. 22. 19:44
 23/23 viktorvarga ***** válasza:

kérdező:a fidesz is mutyizik persze,csak nem ült belőle egy tucat börtönben,meg nem folyik 2 tucat ellen rendőrségi ügy.nem hiszem h jobbak ők,csak okosabbak,vagy nem annyira gátlástalanok.

utálom az összes pártot.mindet a zsidók irányítják a háttérből

2014. márc. 22. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!