Manapság miért gáz baloldalinak lenni?
Én úgy veszem észre, hogy a mai fiatalság körében inkább a jobboldali nézetek divatosak...
Pedig véleményem szerint szemben a konzervatív jobboldallal, a baloldal törekszik a globalizációra, a fejlődésre, a társadalmi különbözőségek mérséklésére, és sokkal nagyobb teret ad a művészetek kibontakozásának, elterjedésének, fejlődésének...
Én azt veszem észre, hogy a mai fiatalság nagy része nagyon is baloldali, főleg azok, akik városokban élnek.
Elég csak elmenni egy átlag szórakozóhelyre. Én ott nem sok konzervatív fiatalt szoktam látni.
A globalizáció miért jó?
Egyébként nézz szét a bal oldalon, hogy milyen nevek vannak ott most: kuncze? gyurcsány? bajnai? FODOR? mesterházy? A LEGALJA!
Többségükben még mindig benne van az ügynök lét, ha valami nem tetszik nekik, akkor már egyből mennek a nemzetközi bíróságra, hogy feljelentsék Magyarországot. Ez hazaárulás. És ez csak egy dolog a sok közül. Aki ezekre szavaz, az már ijesztően buta.
"ha valami nem tetszik nekik, akkor már egyből mennek a nemzetközi bíróságra, hogy feljelentsék Magyarországot."
Szóval szerinted a Miniszterelnök Úr hazaáruló? Ha ezt Kubatov megtudja...
5:
Igen, akkor ő is hazaárulást követett el. Az ilyen ténykedés kimeríti a hazaárulás fogalmát, ezt remélem azért mindenki elismeri.
"szerintem azért gáz,mert a baloldali politikusaink csak azzal foglalkoznak hogyan halmozhatnak fel százmiliókat meg milliárdokat,ezt támogatni elég gáz."
És a fidesz mit csinál?
Az állandó mutyiknak köszönhetően megnyeretik a haverokkal a pályázatokat, majd teletömik a zsebüket pénzzel. 3000milliárdos magánnyugdíjpénztári összeget vettek el, amiről senki nem tudja, hogy hová lett... Azt mondták, hogy az államadósság csökkentésére használják, de az azóta is csak fokozódott!
"1: te azzal töltöd az időt a szórakozóhelyeken, hogy végigkérdezgetsz mindenkit, hogy milyen politikai beállítottságú? Másképp meg honnan tudnád? Hülyeséget beszélsz itt is."
Nem kell végigkérdezgetni, mert látom rajtuk.
Hülyeséget pedig maximum csak te beszélsz, mert nekem mindig igazam van. Arról meg nem én tehetek, ha nem értesz egyet az igazsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!