Első szavazóként kire szavazzak? Gyurcsányra vagy a Fideszre?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a politikát, azt sem tudom milyen pártok indulnak. Nekem azt mondták hogy vagy Gyurcsányra vagy a Fideszre szavazzak, a többi elvesztegetett szavazat. Szóval melyikre?2014. márc. 4. 11:09
21/27 anonim válasza:
Szüleid jól keresnek? Nincs semmilyen probléma? Ha nincs akkor Fidesz. Ha van akkor Jobbik. Gyurcsányékat felejtsd el, szerintem már az szánalmas, hogy egyáltalán indulhatnak... Fideszről is ugyanez a véleményem, náluk mégsem érzem ezt, hogy gusztustalan az indulásuk.
22/27 anonim válasza:
Jézusom...Ezt most komolyan kérdezed? Ha itt azt mondják húszan, hogy a Fideszre, akkor rájuk szavazol, ha Gyurcsányt akkor meg Gyurcsányra?! Kicsit tájékozódni kellett volna.
23/27 anonim válasza:
"Nincs semmilyen probléma? Ha nincs akkor Fidesz. Ha van akkor Jobbik. "
Persze, szavazzon a Jobbikra, hogy még jobban éhezzenek majd otthon. New tanácsolj már neki hülyeséget!
24/27 anonim válasza:
Tisztelt kérdező: Olvasd el a programjukat, abban le van írva, hogy mit szándékoznak tenni a következő ciklusban. Ja, hogy ilyen se az mszp-nek (összefogás), se a fidesznek nincs? Épp ezért erre a kettőre ne szavazz. Csak ki akarják bekkelni az újabb 4 évet tervek nélkül, ad-hoc törvénykezéssel. Ha a liberalizmus és a zöldségek álnak hozzád közel, akkor lmp. Ha a nemzet felemelkedése, a közbiztonság megerősítése, akkor Jobbik. Ha pedig arra vágysz, hogy a bankszámládat is államosítsák, hogy Vityának lehessen egy új Komjáthy-uszodája a kertben, vagy hogy Fletó támogassa a kisebbség további bődületes népszaporulatát... akkor a kérdésedben szereplő két gengszterbandára.
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, így már érthető.
2014. márc. 6. 17:29
26/27 anonim válasza:
maradj otthon kapálni ember:D:D
27/27 anonim válasza:
26\24 mindent elmondott.
Itt igazából egyetlen lehetőség van, az össesz többi egy kutya nemzetáruló.
A lehetőségünk LMP vagy Jobbik, de inkább az utolsó. Létkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!