Hogyhogy vannak olyanok, akik szerint jó volt 2006-ban a rendőrök ámokfutása, illetve akik még mindig büszkék Gyurcsányra az őszödi beszéd miatt?
1.- Történetesen én is ott voltam a Fidesz nagygyűlésen 2006. október 23.-án. (Már nem vagyok fideszes, akkor is csak az őszödi beszéd miatt támogattam őket.) Volt egy nagy tömeg, akik hallgatták a "nagyvezéreket' és csápoltak nekik. Aztán jöttek a hírek, hogy pár száz méterre tőlünk egy másik tömeget betereltek közénk, és a rendőrök boldogat-boldogtalant vernek meg könnygázzal fújnak meg minden. Először nem foglalkoztunk vele, de amikor elért minket is a balhé, akkor persze menekülőre fogtam a dolgot. Rengeteg ártatlan ember kapott, párnak (akár ártatlanak akár nem) a szemüket is kilőtték, viperával verték az ellentüntetőket meg minden...
2.-Sokan büszkék rá, hogy milyen bátor, hogy igazságbeszédet mondott az országnak. Ha az ország nyilvánossága elé kiállt volna, az más, de a választások után valamennyivel "kiszivárgott" hogy "végighazudta az elmúlt másfél-két évet, majdnem beledöglött, hogy úgy kell csinálnia, mintha kormányzott volna... elk-rtuk stb..."
http://www.youtube.com/watch?v=V-Zvtk1qkbM
sőt, a nagy "igazságbeszének" az igazságait ebben a videóban még le is próbálja tagadni (3:00 perctől kezdődik az a rész)
Ezt csak az idegroncs Gyurcsányista, Bajnaista hívők szerint jó..
Tőlük amúgy sem lehet mit várni 98%-uk döntésképtelen hülye
Mert sok hülye van ebben az országban. A legtöbb nyugger meg azt mondja, milyen jó a Feri, mert legalább nyilvánosság előtt mondta el az öszödi beszédet.
Milyen nyilvánosság előtt? Az csak kiderült, de ők azt mondják nem.
Egyébként csak az mszp szavazók mondják, hogy jó volt.
De nézd meg, kik a szavazóik és rájössz.
2006-ban elég sok dolog történt, mind a 2 oldalon.
Volt valóban ahol a rendőrök túloztak, de azért annyira az akkoriban tüntetők nagy részét sem kell sajnálni...
(Az autók és a televízió sem magától gyulladt ki és a kövek sem maguktól repültek.)
Nekem felgyújtották az autómat. Szerettem, jó kis kocsi volt.
Benne voltak a kedvenc CD-im, a gyerek plüssállata, stb...
Azt hiszem meg akartam ölni azt aki ezt tette. Nem sajnálom kicsit se.
+: A biztosító nem fizetett, a fidesz nem kártalanított, sőt, senki sem.
gyurcsányt meg lesz@rom.
Nem a rendőrök terelték a csőcseléket a Fideszesek közé. A nagygyűlés résztvevői nem mentek arra, ahova a rendőrök mondták, és a Fidesz is elfelejtette biztosítani a híveit.
Egy héttel később a felvonulását már nem csak a rendőrök, de a saját emberei is biztosították. Ezt miért nem tette okt.23.-án?
Pedig Orbánt a Rendőrség kérte, hogy NE az Astóriánál tartsa a beszédét, mert gond lehet belőle. Csak EGY embernek lőtték ki a szemét, nem párnak. Nem boldog-boldogtalan vertek a rendőrök, hanem azokat, akik ellenük támadtak. Nagyon sok rendőr is megsérült közülük.
Nem lett volna ekkora balhé, ha az egész beszédet közzéteszik. Ha a Fidesz nem uszít Gyurcsány ellen, mert megakarja nyerni az Önkormányzati választásokat.
Nem vagyok MSZP-s, sőt egyik párt szimpatizánsa sem. De még jó az emlékezetem, és nem szeretem a hazugságot.
Gyurcsányt egy bohócnak tartom, de ő legalább bevallotta, hogy hazudott. Orbán viszont azt mondta, hogy ő soha nem hazudik. Pedig nincs egyetlen igaz szava sem.
"Nem boldog-boldogtalan vertek a rendőrök, hanem azokat, akik ellenük támadtak. Nagyon sok rendőr is megsérült közülük. "
csak randomra rákerestem a Youtube-on... http://www.youtube.com/watch?v=-UY3950gfeE hát szegény ember nagyon "támadta" a rendőröket...
"Ha a Fidesz nem uszít Gyurcsány ellen, mert megakarja nyerni az Önkormányzati választásokat. "
Ha te lettél volna az ellenzékben, mit csinálták volna egy ilyen beszéd után? Vagy ha Orbán mondana egy ilyen beszédet, most mit csinálna Gyurcsány? És sajnos teljesen jogosan mondhatná, hogy nézzétek emberek, titeket csúnyán becsaptak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!