Hogyhogy vannak olyanok, akik szerint jó volt 2006-ban a rendőrök ámokfutása, illetve akik még mindig büszkék Gyurcsányra az őszödi beszéd miatt?
1.- Történetesen én is ott voltam a Fidesz nagygyűlésen 2006. október 23.-án. (Már nem vagyok fideszes, akkor is csak az őszödi beszéd miatt támogattam őket.) Volt egy nagy tömeg, akik hallgatták a "nagyvezéreket' és csápoltak nekik. Aztán jöttek a hírek, hogy pár száz méterre tőlünk egy másik tömeget betereltek közénk, és a rendőrök boldogat-boldogtalant vernek meg könnygázzal fújnak meg minden. Először nem foglalkoztunk vele, de amikor elért minket is a balhé, akkor persze menekülőre fogtam a dolgot. Rengeteg ártatlan ember kapott, párnak (akár ártatlanak akár nem) a szemüket is kilőtték, viperával verték az ellentüntetőket meg minden...
2.-Sokan büszkék rá, hogy milyen bátor, hogy igazságbeszédet mondott az országnak. Ha az ország nyilvánossága elé kiállt volna, az más, de a választások után valamennyivel "kiszivárgott" hogy "végighazudta az elmúlt másfél-két évet, majdnem beledöglött, hogy úgy kell csinálnia, mintha kormányzott volna... elk-rtuk stb..."
http://www.youtube.com/watch?v=V-Zvtk1qkbM
sőt, a nagy "igazságbeszének" az igazságait ebben a videóban még le is próbálja tagadni (3:00 perctől kezdődik az a rész)
gyurcsány megmondta a frankót???
tegyük fel h én aztmondom a feleségemnek h "én már nem szeretlek téged"!akkor ő velem marad csak azért mert én őszinte voltam?
ezért nem értem a szimpátiát gyurcsány felé4
Ez mondjuk egy elég rossz példa.
Jobb az, ha azt hazudod a szemébe, hogy "imádlak drágám, te agy a mindenem", holott már semmit nem érzel iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!