Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy vannak olyanok, akik...

Hogyhogy vannak olyanok, akik szerint jó volt 2006-ban a rendőrök ámokfutása, illetve akik még mindig büszkék Gyurcsányra az őszödi beszéd miatt?

Figyelt kérdés

1.- Történetesen én is ott voltam a Fidesz nagygyűlésen 2006. október 23.-án. (Már nem vagyok fideszes, akkor is csak az őszödi beszéd miatt támogattam őket.) Volt egy nagy tömeg, akik hallgatták a "nagyvezéreket' és csápoltak nekik. Aztán jöttek a hírek, hogy pár száz méterre tőlünk egy másik tömeget betereltek közénk, és a rendőrök boldogat-boldogtalant vernek meg könnygázzal fújnak meg minden. Először nem foglalkoztunk vele, de amikor elért minket is a balhé, akkor persze menekülőre fogtam a dolgot. Rengeteg ártatlan ember kapott, párnak (akár ártatlanak akár nem) a szemüket is kilőtték, viperával verték az ellentüntetőket meg minden...

2.-Sokan büszkék rá, hogy milyen bátor, hogy igazságbeszédet mondott az országnak. Ha az ország nyilvánossága elé kiállt volna, az más, de a választások után valamennyivel "kiszivárgott" hogy "végighazudta az elmúlt másfél-két évet, majdnem beledöglött, hogy úgy kell csinálnia, mintha kormányzott volna... elk-rtuk stb..."

http://www.youtube.com/watch?v=V-Zvtk1qkbM

sőt, a nagy "igazságbeszének" az igazságait ebben a videóban még le is próbálja tagadni (3:00 perctől kezdődik az a rész)

2013. szept. 1. 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
OV nem mond ilyent. De az átb-ás az megvan!!!! Igy jobb???
2013. szept. 1. 19:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyik se jó...!
2013. szept. 1. 19:42
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki tudja, hogy fizetett provokátorok voltak ott. A rendőrök meg parancsot teljesítettek. Nem vagyok rendőr, de ha engem támadtak volna így lehet lelőttem volna egyet.... Mindenki ezt tenné, ha több kilós kővel ordítva mennek felé. Persze, hogy azután meg kapott a dobáló, aki persze nem így emlékszik...
2013. szept. 1. 20:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Ami az öszödi beszédben elhangzott az a politikát rendesen nyomonkövetők számára eddig is nyilvánvaló volt, csak senki sem mondta ki addig, ezért tetszik ez bizonyos embereknek, másoknak pedig azért, mert ők valamilyen okból kifolyólag imádják Gyurcsányt.
2013. szept. 2. 15:28
 15/20 anonim ***** válasza:
eljen a fidesz,meg a tamogatoi kore! es fizessetek orommel a 27%-os afat a cigany vezetonk zsebebe! es ezek nevezik magukat magyarnak! gyurcsany legalabb megmondta a frankot,ezek meg kussban lehuznak! de hat ez kell a birka nepnek! akiket meg szettvertek a rendorok,csak egyszeru futbalhuliganok voltak,akiket felberelt szeretett jelenlegi miniszterunk!
2013. szept. 12. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyenek lennének mindig a rendőrök rend is lenne. Verjék is le a férgesét!
2013. dec. 23. 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:

gyurcsány megmondta a frankót???

tegyük fel h én aztmondom a feleségemnek h "én már nem szeretlek téged"!akkor ő velem marad csak azért mert én őszinte voltam?

ezért nem értem a szimpátiát gyurcsány felé4

2014. jan. 8. 17:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk egy elég rossz példa.

Jobb az, ha azt hazudod a szemébe, hogy "imádlak drágám, te agy a mindenem", holott már semmit nem érzel iránta?

2014. jan. 8. 17:43
 19/20 anonim ***** válasza:
természetesen ez sem jó,csak az a baj h gyurcsány mind a 2őt elhitette velünk!
2014. jan. 8. 18:24
 20/20 Andráska Béla ***** válasza:
Nem írhattam le amit akartam mert kiírtam a dakota főnök nevét többször is.
2017. nov. 13. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!