Mikor derül ki olyasmi botrány a Fideszről, mint anno az öszödi beszéd?
Pl: trafikok, földtörvény stb.
Lesznek e olyan állapotok mint 2006-ban.
Mi lesz ha 2014-ben Fidesz győz újra?
Ne reménykedj, ezek egy fokkal okosabban lopnak!
A Fidesz sajnos győzni fog, de szerencsére nem 2/3-al így a megerősödő Jobbik lesz a "mérleg nyelve" mit fogadnak el 2/3-os törvénnyel és mit nem.
MSZP csak harmadik lesz a pártok közt szerencsére.
Én azért reménykedem, igaz nagyon kicsi az esélye a Jobbiknak, mert a választási törvényeket megváltoztatták.
De hátha!
"Lesznek e olyan állapotok mint 2006-ban."
Ahhoz az kellene, hogy a baloldal gyűlölet-hadjáratot indítson a fidesz ellen. Anélkül az istenadta nép csak azt hallja meg, amit akar. :)
Egyébként már voltak botrányok, elakadtak rablás kísérletek, de a kutya nem törődik ilyenekkel. :)
Pont ma olvastam az öszödi beszédet, igazából, pont ráillik a fideszre is...Gyurcsány csak elmondta az igazat, a ha a neveket kicseréled benne teljesen rá lehet húzni a fideszre...
Amúgy szerintem én februárra tenném ezt, mert mert akkor 2-3 hónapig lesz benne kakaó, ami a választásokig kitart.
MSZP szerintem bőven 2. lesz, jönnek azok fel rendesen és több, mint 30% támogatottsága van a pártnak, jobbiknak csak 20% körül. A fidesz 40 valahány % áll, a többin meg osztozkodnak a kispártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!