Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Első szavazóként kire szavazza...

Első szavazóként kire szavazzak? Gyurcsányra vagy a Fideszre?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a politikát, azt sem tudom milyen pártok indulnak. Nekem azt mondták hogy vagy Gyurcsányra vagy a Fideszre szavazzak, a többi elvesztegetett szavazat. Szóval melyikre?

2014. márc. 4. 11:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
44%

Én nem mondom meg kire szavazz, mert ez mindenkinek magának kell eldöntenie.

Vagy nézz utána a pártoknak egy kicsit, vagy inkább ne menj szavazni.

2014. márc. 4. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Szavazz a jobb jövőre, szavazz az igazira, szavazz gazdagságra, legyél te is milliomos, SZAVAZZ RÁM!
2014. márc. 4. 12:56
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
Olvassad el a pártok programjait és válassz. Mivel eddig csak Jobbik adott ki programot, kezdjed azzal.
2014. márc. 4. 13:46
 14/27 anonim ***** válasza:
43%
Van még egy hónapod, az alatt megbeszélheted a rokonaiddal, barátaiddal, hogy nektek mi az érdeketek és azt melyik párt képviseli a legmegbízhatóbban. A közvetlen környezetedre, a szerinted megbízható emberekre (pl. szüleidre) hallgass, ne vadidegenekre!
2014. márc. 4. 14:53
 15/27 anonim ***** válasza:
8%

"Mindenki azon morgolódik folyamatosan, hogy 24 éve cserélődik folyamatosan ugyanaz a két galeri,"

Én akkor sem akarok jobbikot hatalomra engedni, Zázrivecz úrral az élen.... szóval maradni fog újabb 4 évig a fidesz.

2014. márc. 4. 15:58
 16/27 anonim ***** válasza:
45%

Úgy kell szavazni, hogy a szavazólapot egyik sarokból a másik átlójába, és másik oldalra is húzol egy vonalat, végig. Tehát egy nagy X -et az egészre.

Ez a szavazás olyan, hogy ha tétje lenne, már rég eltörölték volna. És amúgy is választhatsz, hogy ki lopja szét az országot. Nem mindegy? ÚGyis csak egy báb mind, az összeset megvették már kilóra.

2014. márc. 4. 16:08
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
Rosszul mondták, pont, hogy mindegy kire szavazol, csak ne a Fideszre és az Mszpre.
2014. márc. 4. 17:03
 18/27 anonim ***** válasza:
33%
ha ezek között akarsz választani skkor inkább senkire se :D
2014. márc. 4. 18:14
 19/27 anonim ***** válasza:
55%

CSAKAJOBBIIIKKK!!!!

Buuu-huhuuuuu- csakajobbik!!!

2014. márc. 4. 18:19
 20/27 anonim ***** válasza:
60%
Inkább ne szavazz, főleg, hogy a gyurcsek az összef.sásban jelenleg csak egy 2%-os törpepárt főbohóca, annak meg a Zatilla a jelöltje!
2014. márc. 4. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!