Első szavazóként kire szavazzak? Gyurcsányra vagy a Fideszre?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem követem a politikát, azt sem tudom milyen pártok indulnak. Nekem azt mondták hogy vagy Gyurcsányra vagy a Fideszre szavazzak, a többi elvesztegetett szavazat. Szóval melyikre?2014. márc. 4. 11:09
1/27 anonim válasza:
Ha szavazni akarsz, akkor nézz utána a pártoknak, legalább a három legnagyobbnak (Fidesz, Összefogás(MSZP), Jobbik) és csak azután válaszd ki, hogy kire szavazol, ne mások véleményére alapozva válassz.
2/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem elvesztegetett, de ha tényleg gőzöd sincs akkor inkább senkire!
4/27 anonim válasza:
látszik hogy fogalmad sincs, szóval ne hallgass másokra előbb nézz körül. Fletó csak egy minipárt elnöke, nem lesz miniszterelnök.
5/27 anonim válasza:
Pont erre a kettőre ne. Mindenki azon morgolódik folyamatosan, hogy 24 éve cserélődik folyamatosan ugyanaz a két galeri, és mindenki csodálkozik, hogy nem jutunk előrébb. Szóval pont ezekre (Gyurcsány/MSZP, Fidesz) ne. Nézz körül a többi között. Ott van pl. az LMP, mint még viszonylag esélyes alternatíva, ill. pl. a Jobbik, ha nem áll távol tőled a vallási irányultságuk és az időről időre kivillanó szélsőséges megnyilvánulásaik. De ha akár a kisebbeknek is esélyt adnál, akkor érdemes pl. a Kalózpártot is fontolóra venned, mint messze a legmodernebb formációt mind közül - bár tény, hogy jelenleg szinte láthatatlanok és alig tud róluk bárki is. De ha utánuk jársz és megtetszik, amit képviselnek, úgy ezen természetesen te magad is segíthetsz.
6/27 anonim válasza:
"Gyurcsányra" nem is tudsz szavazni, sehol nem fogod látni ezt a nevet a szavazólapon! A szavazás nem így működik!
7/27 anonim válasza:
Amiket felsoroltál azok,egy eltűnt kor itt ragadt maradékai!
Ha azt szeretnéd hogy jobb legyen neked a későbbiekben,akkor szavazz a Jobbikra!
Ha megkérdeznék gyere sem tudsz dönteni,akkor tegyél fel néhány kérdést néhány embernek,hogy lopott e a Fidesz,MSZP,Jobbik,, hazudott e a Fidesz,MSZP,Jobbik!
Szerintem a Jobbikra senki nem tud efféle dolgokat mondani!Ezért hát győzzön a Jobbik!!!!!!!
f/28
8/27 anonim válasza:
vagy nézz utána vagy ha meg téged nem érdekel akkor szavazz valami kisebbre, hogy legalább bekerüljenek. :)
9/27 anonim válasza:
Először azzal legyél tisztában, hogy bárkire teszed a bizalmadat, ugyanolyan kárt okozol az országnak továbbra is, mint az a pár millió szavazó társad akik majd elmennek szavazni.
Tehát akiket említettél csaló mind, az újak meg komolytalanok és nem tartom jó ötletnek hogy pár évig szépen felhizlalják a zsebüket a pénzünkön.
21F
10/27 anonim válasza:
Szerintem a 4 közül érdemes választani ezek biztos bekerülnek:Együtt 2014,Fidesz,LMP, Jobbik, a többi szerintem is elvesztegetett szavazat, ha a két nagy párt közül nem tudsz választani akkor válaszd az LMP-t vagy a Jobbikot az egyik a bal a másik a jobb oldalt támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!