Mi ez a sok nyugdíjas az mszp és a fidesz facebook oldalain?
Érdemes megnézni a kommenteket + hogy kik lájkolták az adott kommentet. A legtöbb ilyen 60 és a halál közötti ember mindkét oldalon. Csak szerintem abszurd ez? El kellene venni a szavazó jogot minden embertől aki nem dolgozik/dolgozott az utóbbi 5 évben.
20 éven belül kb kihal a fidesz és az mszp szavazók 80%-a, de mi lesz addig az országgal?
Szánalmas vagy! Csak röhögök már rajtad, azt hittem értelmesebb vagy, de hát tévedni emberi dolog. :)
És ti ugyanúgy egy bukott galerit akartok visszaültetni, akkor milyen jogon teszel szemrehányást?
Hagyjad, hülye. Ez ellen nincs mit tenni, itt a választók egy elég széles rétege azért szavaz egy pártra mert utálja a másikat.
Nem veszik figyelembe azt hogy amit az a párt kigondol az mennyire megvalósítható, milyen hatással lesz az országra, a gazdaságra, mennyi esélyük vagy egyáltalán kivitelezni azt amiről beszélnek, elég ha nagyokat és szépeket mondanak, na meg utálják azt a pártot amit ő is utál. Aztán meg 4 év múlva csodálkozás és bosszankodás van hogy most meg a fidesz nyer, aztán meg az mszp, aztán megint fidesz.
"21-es. Te vagy szánalmas! Ti is visszaültettetek egy bukott galerit! Köszi nektek sok millió ember nevében! Veled ellentétben én viszont nem hittem hogy több eszed van. Nekem elég valakitől egy komment!"
Aztán ki nem sz.rja le, hogy egy ilyen kommunista csökevény mit hisz? :) Ahogy elnézem neked még ennyi eszed sincs, mert most vered itt magad, hogy be tudsz egy számítógépet kapcsolni. :) Szóval majd én eldöntöm nekem mennyi van, és azért ültették az országra a másik bukott galerit mert az agyalágyult idióta főnökeid (mint amilyen te is vagy) annyira hitványul "kormányoztak".
Én meg még szavazni sem voltam akkor mit nekem pattogsz elvtárs? :D
De sebaj, ti majd visszaszavazzátok a maszop 1-et, 2-öt, 3-at, szadesz 2.0-át, aztán lőn "kánaán"! :D
Elég egy komment, hahahahahahahahaha, röhejes vagy gyurcsi! :)
Az nem az én bajom (hosszútávon mégis kihat), hogy akkor nem zavartátok el az összes komcsit a közéletből és még vissza is ültettétek a kormányba 94-ben, kedve a fidexel, bukott szocikkal és vadhajtásaival, akik amúgy az mszmp utódpártból váltak "szabadelvűvé", nagy nyugathaverokká.
Amúgy meg nem túl fényes logikára vall, hogy aki a ballibeket kritizálja az csak is fidexes lehet. Nem érdekelnek, de a másikból sem kérek! :)
És tényleg csak 2010-óta van kommunizmus és sz.rban az ország? Én ahogy tudom a rendszerváltás óta csak csúszunk egyre lejjebb.
Az, hogy a fidex tetézte a bajokat az még nem jelenti, hogy a többi nem volt sz.r!
Kérdező te nagyon a szívemből szóltál! Így van el kell venni tőlük a szavazójogot!
Addig? Addigra már a sok MSZMP-s kádár nyugdíjas elpusztítja az országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!