Mi ez a sok nyugdíjas az mszp és a fidesz facebook oldalain?
Érdemes megnézni a kommenteket + hogy kik lájkolták az adott kommentet. A legtöbb ilyen 60 és a halál közötti ember mindkét oldalon. Csak szerintem abszurd ez? El kellene venni a szavazó jogot minden embertől aki nem dolgozik/dolgozott az utóbbi 5 évben.
20 éven belül kb kihal a fidesz és az mszp szavazók 80%-a, de mi lesz addig az országgal?
Nem barátom, vagy tévedsz, vagy mellébeszélsz. Neked azokkal van bajod, akik nem a te nótádat fújják. Hogy ezek többsége nyugdíjas, ez is jelent valamit, de nem azt, amire gondolsz.
Ha nem ez lenne a problémád, akkor tisztességesen fogalmaznál, akkor nem sértegetnél, hanem valódi válaszokat, megoldásokat javasolnál.
Tudok egy megoldást: az a több százezer/millió ember használja az agyát, ahelyett hogy eladja magát az első politikusnak aki többet ígér/színpatikusbab neki mivel kék a szeme meg olyan aranyos kisfiú.
Ajánlottam egy másikat is, szavazójog korlátozása olyan emberekre akik dolgoztak az elmúlt 5 évben. A parlamentben nem arról döntenek hogy katapultáljanak a holdra 7 milliárd embert, sokkal inkább arról hogy mire használják az adófizetők pénzét(amit a dolgozók fizetnek be), hogyan erősítsék a gazdaságot, de sajnos ha van 2-3 millió potenciális szavazó akiknek a szavazata rezsikampánnyal és 13. havi nyugdíjjal megvehető akkor a könnyebb utat fogják választani a politikusok.
Én így látom a problémát, ezt alátámasztja a rengeteg meg nem térülő látszatbefektetés, szavazatok vásárlása közpénzen(ilyen olyan osztogatás olykor hitelből, legyen az laptop, vagy logikátlanul felosztott/privatizált állami cég stb).
Sajnos a nyugdíjasok/*****nyok sok esetben nem fogják fel hogy a mostani rendszer fenntarthatatlan, és ezt eléggé meg fogjuk szívni 10-15 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!