Mi ez a sok nyugdíjas az mszp és a fidesz facebook oldalain?
Érdemes megnézni a kommenteket + hogy kik lájkolták az adott kommentet. A legtöbb ilyen 60 és a halál közötti ember mindkét oldalon. Csak szerintem abszurd ez? El kellene venni a szavazó jogot minden embertől aki nem dolgozik/dolgozott az utóbbi 5 évben.
20 éven belül kb kihal a fidesz és az mszp szavazók 80%-a, de mi lesz addig az országgal?
Kérdező, neked nem sok ismereted van társadalomról, társadalmi mozgások szervezéséről, ez kiderül eddigi megszólalásaidból. Fölösleges tehát ötletelned, csak magadnak mondod. Ha tudnád, hogyan működik egy társadalom, azt is tudnád, hogy az embereket az érdekeik motiválják, és akkor cselekszenek, ha elég erős az a motiváció. Az ötleteid használhatatlanok, mert kivitelezhetetlenek (a többi okot nem is említem), mert más az az intézményrendszer, amelyben élünk, és előbb azt kell megváltoztatni. De mindegy, ez hosszú.
Továbbra is mondom, tanulgass, és hagyd a megoldás kitalálását másra, mindenkinek sokkal hasznosabb. De ha jó helyről szólnak, hogy cselekedni kell, akkor viszont ne habozz.
"Te meg most ismerkedsz az élettel és azt hiszed,hogy az arról szól, hogy plázákban teszed-veszed a kis hülye formádat!"
Ki "teszi magát a plázákban"???
Nagyon akarhattál "mondani" ez helyett sz.rszagú lebőgés lett a vége! :D
"Én ugy gondolom, hogy az internet nem csak a fiataloké, ugyanolyan joguk van hozzá a nyugdijasoknak is."
Egyetértek.
"...Több élettapasztalattal világosabban látják a helyzetet, mint az, aki a kérdést feltette, meg az, aki hülyeségeket válaszolt rá."
Baromira nem értek egyet. Fiatalok sokkal nyitottabbak a változásra, minden korban a fiatalok és a középkorúak voltak a meghatározóak az ország sorsában. Ma is így van, csak épp nem a politikában, manapság a kivándorlással adják le a szavazatot a fiatalok.
Nekem a fanatikusokkal van inkább a bajom, nem feltétlenül az öregekkel, de menjetek fel az mszp facebook oldalára és nézzétek meg a kommenteket, nagy részük öreg. Ne mondja nekem senki hogy nem így van.
Persze nem minden nyugdíjas ilyen, és elég gáz volt mo. utóbbi 100 éve tehát van okuk ilyennek lenni, de ettől ez még nem normális. Nem normális hogy a potencionális szavazók nagy részét ilyen emberek teszik ki. A maradék pedig nem megy el szavazni, mert nincs kire.
Fideszben, mszpben is vannak értelmes emberek, de olyan maffia slepp alakult ki mind a 2 párt körül hogy semmit nem jelent néhány okos ember a pártban, így is többet ártanak mint használnak.
Szavazati jog korlátozás azért lenne jó mivel így azok tudnának szavazni akik az adót befizetik, akik vállalkoznak, akik dolgoznak. Ha nekik jó a többi embernek is jobb lesz, viszont ha ezt a réteget a végteleségig leterhelik adókkal mint most, hülye szabályzásokkal teljesen ellehetetlenítik a vállalkozást akkor őket nem fogja vigasztalni az hogy pár millió ember könnyebben él. Elhúznak külföldre, aztán majd az a pármillió ember akik a sanyargatás hatására jobban éltek ezután 2x olyan rosszul fognak.
"Vettem egy laptopot,de nem tudom bekapcsolni. Segítesz? Ha igen,akkor megígérem,hogy nem megyek szavazni. Sőt,a békemenetben is az első sorban fogok vigyorogni és gyarmatellenes jelszavakat fogok üvöltözni."
Feleslegesen erőlködsz, de sok idősnek (kb. attól a 70-től felfelé) még telefonálni is elég, mert nem úgy van nekik megszokva egy modernebb dolog ami még az ő gyerekkorukban nem volt, ergó lassabban tanulják meg.
Ha magadra vetted az a te bajod!
És felőlem mehetsz, nem tud érdekelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!