Miért csak 1.700e nyugdíjas kap a kormánytól levelet?
2009.évben havonta átlagosan 3.083.322 fő részére utalt a Nyufig ellátást.(google-> Nyufig évkönyv 2009)
Ki lesz benne, illetve kit hagynak ki a nyilvántartásból, akinek a véleménye számít, vagy nem?
Amennyiben a kormányt érdekli a nyugdíjasok véleménye, akkor miért nem kérdezi az összes ellátottat?
Ki lehet számolni, mennyi 1,7 millió levél alapanyagköltsége, nyomdaköltsége, és kiszállítása.
Egy levélre nem sok, de 1,7 millióra már igencsak....
Megéri, ha úgyis lesz*rják? Ha csak tízezren válaszolnak, azt mind elolvassák? Ugyanmár...
A fidesznek semmi sem drága, ha róla van szó. Tájékoztatása szerint a párt pénzéből költ erre a nemes feladatra.
80 forintjával is CSAK 136 millió.
Ahan. A párt pénzéből. És az honnan van?
Egyébként pedig ez tényleg csak egy ámítás. A nyugdíjasok majd beveszik (persze nem mindegyik), hogy mennyire is törődnek velük. A másik vicc, hogy én levél nélkül is fel tudom sorolni a nyugdíjasok problémáit, pedig nagyon messze vagyok még a nyugdíjtól. Egyszerűen csak nyitott szemmel, füllel járok.
/ Utána pedig kérdezzék meg a munkanélkülieket, a kisgyerekeseket, a sima mezei dolgozókat is
stb. Így lenne igazságos./
1,7 millió az öregségi nyugdíjban részesülők száma.
a többi 1,3 millió az más jellegű nyugdíj jellegű ellátást kap. (pl rokkantsági)
az 1,7 millióból kap vissza mondjuk 100-200 000 levelet max.. amikkel befüt majd a királyi szobájában lévő kandallóval..
a maradék 1,5-1,6 millióval meg a nyugdijasok fütenek be otthon..
Pedig a választáson már sokan válaszoltak arra a bizonyos kérdésre. Jópáran nem a fidesz mellé tették az x-et, mégis azt hangoztatják, hogy az egész ország őket akarta.
A nagyapám remélem kap ilyen levelet, bár ő az egészségi állapota miatt nem tudott szavazni. Kíváncsi leszek Viktor miket kérdez. Jobban élünk-e mint 3 hónapja??
Arra itélném OV-t hogy minden értékelést személyesen olvasson el és válaszoljon meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!