Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Na végre elkezdődött egy...

Na végre elkezdődött egy átfogó összefogás baloldalon! Szerintem így legyőzik a jobboldalt tuti szerintetek? Mert többen akarnak váltani fideszt. Vajon lesz 2/3 ellenzéki összefogás győzelem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

"Én azt várom fidesz menjen gazdaság meg lendületben újra vissza álljon.Fidesznek volt rá ideje de semmi javulás..."

Mindenki azt várná, de az "összefogásnak" is lett volna rá ideje, lehetősége, azután mégis olyan hitványul csinálták, hogy azért lett 2/3.

Nem a fidex volt olyan jó, nem azért nyerték így meg a választást.

2014. jan. 15. 14:26
 42/52 anonim ***** válasza:

" TAKARODÓ volt"

Ejha, most összecsináltam magam! :)

2014. jan. 15. 14:27
 43/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, te komolyan kuglóf vagy :D Az egy dolog ba.szki, hogy fogalmazni nem tudsz, de amit mégis sikerül közérthető módon a világhálóra böfögnöd, az is nettó hlyeség.
2014. jan. 15. 14:29
 44/52 anonim ***** válasza:

Hát én jókat röhögtem kedves kérdező rajtad és a hasonló szinten lévő drága kommentelőkön :D

Először is nem vagyok se Fideszes, se Jobbikos, főleg nem ballib. szimpatizáns.

Viszont azért lássuk csak be, hogy mekkora lett az államadósság, mennyire adták el az országot, mennyi ideig vertek át minket, mennyire hajtottak a saját vagyonuk növekedésére, mennyire szolgáltatták ki TELJESEN az országot?!?! Csinálták ezt NYOLC évig! És lássuk csak be, röviden tömören, szarból nem lehet várat építeni.

A Fidesz is nagyon sokat hibázott, a pénzeknek egy részét jó helyre tették, de tény, hogy csináltak teljesen felesleges dolgokat, amik egy ilyen gazdaságú, és stabilitású országban nem kellettek volna.

Nem dicsérem a Fideszt, sokkal jobban is lehetne szerintem csinálni, én most a Jobbiknak adnék esélyt. De lényegében e kettő közül egyik is klasszisokkal jobb, és jobb eredményt hozó, mint a te összefogásod :'D A Gárdától meg féljen akinek van rá oka! Nem járok talpigfeketében bakancsba meg mittudomén, viszont tuti előbb megyek át egy csoport cigány elől a járda másik oldalára, mint egy csoport Gárdista elől. Szóval a Jobbikról meg a raszistatrappista dolgokról ennyit.

Lényeg, hogy ferkó jelenleg kb. olyan mint egy citromos sör... (2%-os)

És még a sajtótájékoztatón is megkérdezték tőlük, hogy mit szólnak hozzá, hogy az emberek 74% elpártol az egész összefogástól Gyurcsány miatt. De nem adtak rá választ.

Bukott politikusok próbálnak egymáson felkapaszkodni, csak az a gáz, hogy egyikükön sincsen létrafok. És nincs semmi a kezükben.

Őszintén örülnék, ha még a 10-15%-ot SE érnék el, és valahogy felesbe megosztva kormányozna úgy a Fidesz meg a Jobbik, hogy ne legyen 2/3.

Talán vinnénk is valamire.

2014. jan. 16. 12:45
 45/52 A kérdező kommentje:
Emutnyocevezes meg Emutnegyevezes butaság...számonkérés ujratoltve mindenkin!
2014. jan. 16. 23:12
 46/52 A kérdező kommentje:
Gárdát betiltották egy megfélemlítésére való szervezet ...egy ócska bűnözői csoport...
2014. jan. 16. 23:14
 47/52 A kérdező kommentje:
Jobbik egy rasszista párt hiába tagadják...aki jobbítani látja a megoldást az nagyot csalódna!!egy velejeig gonosz szervezet...ha ők jutnának hatalomra magyarok újra visszarantana szegénységben gyűlölködés kirekesztése..nincs jobbnak esélye..
2014. jan. 16. 23:18
 48/52 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező kifizetem az esti 2 szelet pizzádat meg a 2 doboz sörödet nyugodtan elfogyaszthatod az ATV előtt, csak ne menj el szavazni kérlek.
2014. jan. 17. 22:50
 49/52 anonim ***** válasza:
46-OS! Te se akarj egy fidesz jobbik összefogást! Megőrültél? Aki meg azt írta,hogy csődbe vitték az országot,annak azt üzenem hogy ne a fidesz szóvivők marhaságait szajkózzák,hanem most figyeljenek arra,hogy nehogy csőd felé rohanjunk. H..lye megvezetett banda!
2014. jan. 19. 09:55
 50/52 A kérdező kommentje:
Nem megyek...nálam csak a fidesz tudod!ahhoz dehogy poharat kormány csak csődbe visz 312ft az euró!
2014. jan. 30. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!