Egyrészt ő a miniszterelnök és okés h motivál és koordinál, másrészt pedig természetesen propaganda és ingyenreklám
2013. jún. 6. 16:46
2/17 anonim válasza:
És ennek mi köze a közoktatáshoz?
2013. jún. 6. 16:51
3/17 anonim válasza:
Meglepődtem volna, ha kihagyja ezt a ziccert.
2013. jún. 6. 16:52
4/17 anonim válasza:
Na most ez jó, átkerült a helyére, így az én válaszom (2.) teljesen értelmetlenné lényegült át.
2013. jún. 6. 16:57
5/17 ConnectCare válasza:
A 92%-os válaszoló...azt hittem, hogy ez csak egy legenda!!
Értem a közoktatásos válaszod és leborulok nagyságod előtt! :D
Komolyra fordítva a szót! Ha én lennék Orbán PR-menedzsere én is páros lábbal rugdaltam volna ki a gátra, hogy mutassa meg a nemzeti együttműködést, hogy ő a nép gyermeke, hogy ő törődik a népével stb..
Ekkora "lehetőséget" eddig ilyesmikkel "haknizó" politikus nem hagyhat ki, még akkor sem, ha amúgy a legkisebb porcikája sem kívánná az egészet (ami persze biztosan nem így van, természetesen).
2013. jún. 6. 17:02
6/17 anonim válasza:
Szerintem dicséretreméltó, jó látni, hogy ennyire közvetlen. A facebook-os hozzászólások egy része pedig jól tükrözi a magyarság egyik legnagyobb gondját.
2013. jún. 6. 17:06
7/17 anonim válasza:
Azt, hogy ügyesen megtéveszti a hozzád hasonló birkákat, hogy legközelebb rá szavazzanak.
2013. jún. 6. 17:14
8/17 anonim válasza:
Gyurcsány is kivonult...
2013. jún. 6. 17:22
9/17 anonim válasza:
Én pl. nem fogok rá szavazni emiatt, de ettől még teljesen pozitívan fogom fel.
2013. jún. 6. 17:39
10/17 anonim válasza:
Azt, hogy van agya és rájött, hogy a lakosság 1 bizonyos részét (kb 65%-át sajnos) be lehet etetni a jó király meséjével, aki közvetlenül segít az embereken. Ha valaki látta a videókat, azt is láthatja, hogy milyen nyilvánvaló taktikája van, amit mint taktika elismerek... de egyébként annak a kevés ember"tömegnek" siralmasan röhejes, akik felette állnak ennek a cirkusznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!