Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Na végre elkezdődött egy...

Na végre elkezdődött egy átfogó összefogás baloldalon! Szerintem így legyőzik a jobboldalt tuti szerintetek? Mert többen akarnak váltani fideszt. Vajon lesz 2/3 ellenzéki összefogás győzelem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
87%
Milyen 2/3-ról beszélsz? Ezek együtt ha elérnek 30%-ot, már összetehetik a két kezüket. Az utóbbi idők 4 legnagyobb vesztes politikusa összefogott. Én pont emiatt gondolkodtam el azon, hogy inkább a Fideszre szavazok, mert ezek ha véletlenül kormányra kerülnének, 2 nap után úgy összevesznének, hogy nem tudnának kormányt sem alakítani. Esküszöm, azzal meg, hogy Ferit bevették a buliba, több szavazatot veszítettek, mint amennyit nyertek.
2014. jan. 15. 12:26
 12/52 anonim ***** válasza:
75%
remélem megbukik a "nagy összefogás"!!! fodor gabriella, gyurcsótány, libajnai, mesterházy és kunczián tették közösen tönkre az országot! a rács mögött lenne a helyük, nem a választási listán!
2014. jan. 15. 12:27
 13/52 A kérdező kommentje:
Igen pont az jó ha fidesz egysegtelen egyutt2014 latott eddig.de ezt jól elhitte.fidesz át lett verve ...jelen pillanatban ha összefognak tarolnak a felmérések szerint.nem azt kell nézni ki indul mert bizony emberek azokra szavaznak az emberek.sok huszonegy együtt többet tárolhat meg eleve sokan csak azt akarják fidesz menjen ezert aztán mindegy is ki vált csak el innen a baloldal...szerintem racionalitás ez...és ezért fog jobbik is szívni nagyot...
2014. jan. 15. 12:33
 14/52 anonim ***** válasza:
40%

#13! Most kihúztad magad ugye? Hogy te milyen ügyesen fogalmazol, igaz?

Nem ők tették tönkre, bár volt részük benne nekik is! Az is tönkre tette, aki nem hagyta cselekedni őket, attól függetlenül, jó lett volna, vagy se! Ugye már elfelejtetted a népszavazásokat. Amelyeknél a "nép véleménye" azóta százszorosan meg lett kontrázva.

És ha ezt megtehették, ők mindannyian, akkor te, mi, hol voltunk, hogy hagytuk!?

Ezért te elvesztetted a jogodat a minősítésre. Még akkor is, ha igazad lenne.

2014. jan. 15. 12:35
 15/52 A kérdező kommentje:
Tönkre nem tettek hiszen fidesz ezer milliárdokat vett ki a holdudvaranak
2014. jan. 15. 12:35
 16/52 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, neked éppen annyira értelmes a világképed, mint a helyesírásod.
2014. jan. 15. 12:37
 17/52 anonim ***** válasza:

"jelen pillanatban ha összefognak tarolnak a felmérések szerint.nem azt kell nézni ki indul mert bizony emberek azokra szavaznak az emberek.sok huszonegy együtt többet tárolhat meg eleve sokan csak azt akarják fidesz menjen ezert aztán mindegy is ki vált csak el innen a baloldal...szerintem racionalitás ez...és ezért fog jobbik is szívni nagyot..."

Más "felmérések" szerint meg a jelenlegiek tarolnak, szóval én kétkedve fogadom az ilyen dolgokat.

És nem biztos, hogy "szívnak".

De azért had kérdezzem már meg, hogy ha sikerül leváltani ezeket akkor utána hogyan tovább?

2014. jan. 15. 12:38
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy komolyan olyan emberrel akarunk vitatkozni, aki írni nem tud normálisan?

Kérdező: tagold már a mondataidat, a szavaidat írd le helyesen és tegyél megfelelő írásjelet a mondataid végére. Próbáld meg rendszerezni magadban a gondolatokat, mielőtt leírnád őket. Ha 5x el kell olvasnom valakinek a mondatait, hogy felfogjam, mit akart írni, nem fogok vitatkozni és nem csak én, hanem senki.

2014. jan. 15. 12:39
 19/52 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, hogy nem csak a szupernemzetiek állnak hadilábon a magyar nyelvvel.
2014. jan. 15. 12:39
 20/52 anonim ***** válasza:
44%
15-ös, 16-os libsikéim, ne süketeljetek! gyurcsótány alatt az ország fizetésképtelenné vált, imf-bábként tevékenykedett bajnai is! mégis ha nem tették tönkre az országot, akkor miért alakult ki ez a helyzet?
2014. jan. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!