Na végre elkezdődött egy átfogó összefogás baloldalon! Szerintem így legyőzik a jobboldalt tuti szerintetek? Mert többen akarnak váltani fideszt. Vajon lesz 2/3 ellenzéki összefogás győzelem?
#13! Most kihúztad magad ugye? Hogy te milyen ügyesen fogalmazol, igaz?
Nem ők tették tönkre, bár volt részük benne nekik is! Az is tönkre tette, aki nem hagyta cselekedni őket, attól függetlenül, jó lett volna, vagy se! Ugye már elfelejtetted a népszavazásokat. Amelyeknél a "nép véleménye" azóta százszorosan meg lett kontrázva.
És ha ezt megtehették, ők mindannyian, akkor te, mi, hol voltunk, hogy hagytuk!?
Ezért te elvesztetted a jogodat a minősítésre. Még akkor is, ha igazad lenne.
"jelen pillanatban ha összefognak tarolnak a felmérések szerint.nem azt kell nézni ki indul mert bizony emberek azokra szavaznak az emberek.sok huszonegy együtt többet tárolhat meg eleve sokan csak azt akarják fidesz menjen ezert aztán mindegy is ki vált csak el innen a baloldal...szerintem racionalitás ez...és ezért fog jobbik is szívni nagyot..."
Más "felmérések" szerint meg a jelenlegiek tarolnak, szóval én kétkedve fogadom az ilyen dolgokat.
És nem biztos, hogy "szívnak".
De azért had kérdezzem már meg, hogy ha sikerül leváltani ezeket akkor utána hogyan tovább?
Amúgy komolyan olyan emberrel akarunk vitatkozni, aki írni nem tud normálisan?
Kérdező: tagold már a mondataidat, a szavaidat írd le helyesen és tegyél megfelelő írásjelet a mondataid végére. Próbáld meg rendszerezni magadban a gondolatokat, mielőtt leírnád őket. Ha 5x el kell olvasnom valakinek a mondatait, hogy felfogjam, mit akart írni, nem fogok vitatkozni és nem csak én, hanem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!