Na végre elkezdődött egy átfogó összefogás baloldalon! Szerintem így legyőzik a jobboldalt tuti szerintetek? Mert többen akarnak váltani fideszt. Vajon lesz 2/3 ellenzéki összefogás győzelem?
"Jobbik egy bukott part.Tele antiszemita rasszista gondolatokkal.Jobbik lenne hatalmon üldöznék jobbik ellenséget sőt erőszakos dolgok lennének.Pl azt csinálnak amit a garda és közel álló szervezetek.Meg téged is ha nem tetszik valami cseszegetnének.Jobbik egy nagycsoportjára épülő part de ha jobb élet lesz mo bán tiszavirág életű mert az emberek bűnbakot keresnek csak miközben ők teremtettek saját országukat.Ha szár akkor nem azt mondják xy bűnös miközben maguk csesztek el maguknak köszönhetik."
Szerintem vedd be a piruláidat! :)
"Te vagy naiv vagy nagyon ugylátom."
Én? Te vársz megváltást ettől a "összefogásos" csürhétől, én a széljobbtól sem várnék csodákat mert nincsenek!
Erről ennyit, és miért provokálsz itt mindenkit?
"Akkor válaszolgass más kérdésre ...este tudod mivolt katonaságnál? ......"
Azt nem te döntöd el mire válaszolgathatok!
És mi köze van a katonaságnak ehhez, hogy jön ide?
Elég gyengén tértél ki a válasz elől. :)
És a "bukott" jobbik ellen úgy tudnátok felvenni a harcot, hogy megoldanátok, oldottátok a problémákat amik miatt előtérbe szorultak, és nem homokba dugott fejjel hisztériázni ahogy szoktátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!