Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Na végre elkezdődött egy...

Na végre elkezdődött egy átfogó összefogás baloldalon! Szerintem így legyőzik a jobboldalt tuti szerintetek? Mert többen akarnak váltani fideszt. Vajon lesz 2/3 ellenzéki összefogás győzelem?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Oké most màr ezt is tudom megy mínusz pont.
2014. jan. 15. 13:50
 32/52 A kérdező kommentje:
Jobbik botrányairól és antiszemitizmusáról híres messze földön is.Vona egy beteg ember szerintem.pénz kell az orszagnak o pont csinálna egy kis iránt.Az meg tudod kinek kell.Most szankciókra értem tuti bukna a gazdaság jobbik felé politikával mert nyugat ellenes dolgokkal csak szár abb lesz nekünk hétköznapi embereknek.
2014. jan. 15. 13:54
 33/52 A kérdező kommentje:
Meg nem adtam nyugi.....de én értékelek minden választ...mit vártál ha hüvelyességét írsz a kérdésre?
2014. jan. 15. 14:00
 34/52 anonim ***** válasza:

"Jobbik egy bukott part.Tele antiszemita rasszista gondolatokkal.Jobbik lenne hatalmon üldöznék jobbik ellenséget sőt erőszakos dolgok lennének.Pl azt csinálnak amit a garda és közel álló szervezetek.Meg téged is ha nem tetszik valami cseszegetnének.Jobbik egy nagycsoportjára épülő part de ha jobb élet lesz mo bán tiszavirág életű mert az emberek bűnbakot keresnek csak miközben ők teremtettek saját országukat.Ha szár akkor nem azt mondják xy bűnös miközben maguk csesztek el maguknak köszönhetik."

Szerintem vedd be a piruláidat! :)

2014. jan. 15. 14:08
 35/52 A kérdező kommentje:
Olvastam a jobbik és hallgattam őket.Te vagy naiv vagy nagyon ugylátom.Gardát nem tiltottak volna be tovább vonulnának toroczkai meg ezek .Nyugatot kitiltanak a bankokat is.Munkahelyek megszűnnének és akkor lenne igazai parasztságáé.Ma80 százalék külföldi cég tartja életbenggazdasagot na ha kivonnak a lét akkor bili borulna.Szép ez eu ellenesség meg minden de harakiri az országnak simán.Márpedig engem nem érdekel ha nihil és éhezés jönne akkor inkább nyugat .Én voltam sok helyen örülnek ha olyan fejlették lennénk mint az eu országai akit szidunk.
2014. jan. 15. 14:14
 36/52 anonim ***** válasza:

"Te vagy naiv vagy nagyon ugylátom."

Én? Te vársz megváltást ettől a "összefogásos" csürhétől, én a széljobbtól sem várnék csodákat mert nincsenek!

Erről ennyit, és miért provokálsz itt mindenkit?

2014. jan. 15. 14:17
 37/52 A kérdező kommentje:
Akkor válaszolgass más kérdésre ...este tudod mivolt katonaságnál? ......
2014. jan. 15. 14:20
 38/52 A kérdező kommentje:
Én azt várom fidesz menjen gazdaság meg lendületben újra vissza álljon.Fidesznek volt rá ideje de semmi javulás...
2014. jan. 15. 14:22
 39/52 anonim ***** válasza:

"Akkor válaszolgass más kérdésre ...este tudod mivolt katonaságnál? ......"

Azt nem te döntöd el mire válaszolgathatok!

És mi köze van a katonaságnak ehhez, hogy jön ide?

Elég gyengén tértél ki a válasz elől. :)

És a "bukott" jobbik ellen úgy tudnátok felvenni a harcot, hogy megoldanátok, oldottátok a problémákat amik miatt előtérbe szorultak, és nem homokba dugott fejjel hisztériázni ahogy szoktátok!

2014. jan. 15. 14:23
 40/52 A kérdező kommentje:
Na nem akartam kiírni de. TAKARODÓ volt
2014. jan. 15. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!