Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják Orbán Viktorra,...

Miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes , illetve régen az voltam de kiábrándultam belőlük teljesen.

Már engem is idegesít ez.Főleg a baloldaliak ,maszoposok cigányozzák.Régen mondták nekem is , hogy "fujj ha Orbánra szavazok akkor cigány párti vagyok , cigány pártra szavazok".

Ez nagyon abszurd és képmutatás a baloldal részéről , hogy közben védik a cigányokat , Orbánt meg cigányozzák.

Valóban kontár munkát végez a Fidesz és Orbán , de attól nem cigány.

Legalábbis nincsenek cigányos vonásai , szerintem.

2013. ápr. 14. 17:57
1 2 3
 21/22 mustafa33 ***** válasza:
39%

Eddig nem hittem, de most, hogy kimondta: "A cigány fiataloknak a box a kitörési lehetőséget jelentené."

Ez után elhiszem. És már tudom, miért veszít a fidesz és miért nyer majd a jobbik.

(szerintem nem "kitörési", inkább betörési...)

2013. máj. 10. 23:11
 22/22 anonim ***** válasza:
Gyurcsánynak nincsenek cigány vonásai. Orbánnak viszont vannak. És még Lázár Jánosban, Mesterházyban is van szerintem cigány beütés.
2013. jún. 23. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!