Miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány?
Nem vagyok Fideszes , illetve régen az voltam de kiábrándultam belőlük teljesen.
Már engem is idegesít ez.Főleg a baloldaliak ,maszoposok cigányozzák.Régen mondták nekem is , hogy "fujj ha Orbánra szavazok akkor cigány párti vagyok , cigány pártra szavazok".
Ez nagyon abszurd és képmutatás a baloldal részéről , hogy közben védik a cigányokat , Orbánt meg cigányozzák.
Valóban kontár munkát végez a Fidesz és Orbán , de attól nem cigány.
Legalábbis nincsenek cigányos vonásai , szerintem.
tökmindegy.
Egy csomó találatot találsz a keresőbe ha beírod.
Ti úgyse hiszitek el.
Kell nektek egy ember akire felnézhettek és bégethettek ha meglátjátok bárhol.
Akkor ez újabb bizonyíték, hogy Magyarország Európa egyik legdemokratikusabb országa, nincs rasszizmus, még egy cigányból is lehet az ország vezetője.
A nyugat sokkal rasszistább. Egyelőre elképzelhetetlen, hogy Németország egy török, Franciaország egy szenegáli, az Egyesült Királyság egy pakisztáni származású vezetőt válasszon.
Orbán pont annyira cigány, amennyire ez az ember magyar:
A politikában nincs jó és rossz oldal.
Csak mi vagyunk és az ellenség.
A többi értelemszerű.
első berakott két tablóképet, ami nem is hasonlít egymásra, és akkor az a bizonyíték?:) amúgy szerintem sincsenek cigányos vonásai, azt meg valaki bizonyítsa már be, hogy Orsós volt eredetileg. fogadjunk, senki nem látta a születési anyakönyvi kivonatát, meg a névátírásról szóló dokumentumokat.
csak tudod, kérdező, mostanában mindenki cigány, meg zsidó, ha valakinek nem tetszik valami, rögtön ez lesz a két kategória, amibe az "ellenfél" tartozik, nyilván. röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!