Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják Orbán Viktorra,...

Miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes , illetve régen az voltam de kiábrándultam belőlük teljesen.

Már engem is idegesít ez.Főleg a baloldaliak ,maszoposok cigányozzák.Régen mondták nekem is , hogy "fujj ha Orbánra szavazok akkor cigány párti vagyok , cigány pártra szavazok".

Ez nagyon abszurd és képmutatás a baloldal részéről , hogy közben védik a cigányokat , Orbánt meg cigányozzák.

Valóban kontár munkát végez a Fidesz és Orbán , de attól nem cigány.

Legalábbis nincsenek cigányos vonásai , szerintem.

2013. ápr. 14. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
Mit mondjanak rá, hogy azeri?
2013. ápr. 14. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

tökmindegy.

Egy csomó találatot találsz a keresőbe ha beírod.

Ti úgyse hiszitek el.

Kell nektek egy ember akire felnézhettek és bégethettek ha meglátjátok bárhol.

2013. ápr. 14. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:
15%
Baloldali koholmány,nem is hasonlít cigányra.Fehér a bőre,a viselkedése,temperamentuma sem emlékeztet a cigányokéra.
2013. ápr. 14. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Akkor ez újabb bizonyíték, hogy Magyarország Európa egyik legdemokratikusabb országa, nincs rasszizmus, még egy cigányból is lehet az ország vezetője.

A nyugat sokkal rasszistább. Egyelőre elképzelhetetlen, hogy Németország egy török, Franciaország egy szenegáli, az Egyesült Királyság egy pakisztáni származású vezetőt válasszon.

2013. ápr. 14. 19:12
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

Orbán pont annyira cigány, amennyire ez az ember magyar:

[link]

2013. ápr. 14. 20:05
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez ilyenkor vicces, hogy az "antirasszisták" c-znek a leghangosabban! :) Ha igaz, ha nem, engem pl. nem izgat.
2013. ápr. 15. 22:26
 17/22 mustafa33 ***** válasza:
35%
Az a különbség közte és qurcsányi között. Orbánra mások mondják, gyurcsány magáról mondja. És ő már csak tudja ☺.
2013. ápr. 16. 01:39
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

A politikában nincs jó és rossz oldal.

Csak mi vagyunk és az ellenség.

A többi értelemszerű.

2013. ápr. 22. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

első berakott két tablóképet, ami nem is hasonlít egymásra, és akkor az a bizonyíték?:) amúgy szerintem sincsenek cigányos vonásai, azt meg valaki bizonyítsa már be, hogy Orsós volt eredetileg. fogadjunk, senki nem látta a születési anyakönyvi kivonatát, meg a névátírásról szóló dokumentumokat.

csak tudod, kérdező, mostanában mindenki cigány, meg zsidó, ha valakinek nem tetszik valami, rögtön ez lesz a két kategória, amibe az "ellenfél" tartozik, nyilván. röhej.

2013. máj. 7. 23:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert utálják a Videotont.
2013. máj. 10. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!