Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják Orbán Viktorra,...

Miért mondják Orbán Viktorra, hogy cigány?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes , illetve régen az voltam de kiábrándultam belőlük teljesen.

Már engem is idegesít ez.Főleg a baloldaliak ,maszoposok cigányozzák.Régen mondták nekem is , hogy "fujj ha Orbánra szavazok akkor cigány párti vagyok , cigány pártra szavazok".

Ez nagyon abszurd és képmutatás a baloldal részéről , hogy közben védik a cigányokat , Orbánt meg cigányozzák.

Valóban kontár munkát végez a Fidesz és Orbán , de attól nem cigány.

Legalábbis nincsenek cigányos vonásai , szerintem.

2013. ápr. 14. 17:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Mert az. Ez nem szidás, meg nem képmutatás, egyszerűen tény, csak rá kell nézni. Ne mondd már, hogy nem látod :)
2013. ápr. 14. 18:02
 2/22 anonim ***** válasza:
48%

Eredeti neve Orsós.

Csak anno megváltoztatták a nevüket.

És : [link]

[link]

Nem csoda hogy olyan hevesen védő őket.

2013. ápr. 14. 18:20
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Hofi átnevezte:Dakotáá
2013. ápr. 14. 18:33
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Mert cigány.
2013. ápr. 14. 18:35
 5/22 anonim ***** válasza:
22%

azért mondja az mszp-szdsz-lmp-együtt2014 orbánra, hogy cigány, mert:

1.)az mszp-szdsz-lmp-együtt2014 valójában rasszista, cigány és magayrgyűlölő, de úgy tesz néha mintha védené a cigányokat

2.) mert így akarja lejáratni Orbán Viktort, aki igaz hazafi és igaz magyar, mindig kiáll a magyarokért

3.) mert irigykednek a baloldalon Orbán Viktorra, hogy igazi tehetség, a baloldalon az összes politikus nulla mellette, a tekintélyük is nulla

4.) orbánfóbiájuk van

5.) fideszfóbijuk van

2013. ápr. 14. 18:36
 6/22 anonim ***** válasza:
40%
Mert politikai ellenfelei ezzel próbálnak befolyást gyakorolni a választókra,a nép cigányokkal szembeni fenntartásaira építve.
2013. ápr. 14. 18:43
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

Aki írta hogy Orsósnak hívták, csak megváltoztatták...

Nem akarok kételkedni vagy ilyesmi, de valami link esetleg?

2013. ápr. 14. 18:51
 8/22 anonim ***** válasza:
67%
Orbán Viktor Orsós Gáspár néven látta meg a napvilágot. És ha tetszik ha nem cigány. De ez nem hiszem hogy sokat hozzátenne vagy elvenne az érdemeiből. Egy gyenge képességű hazug hataloméhes megalomániás paranoiás ember aki élete céljául azt tűzte ki hogy tönkreteszi az országot.
2013. ápr. 14. 18:53
 9/22 anonim ***** válasza:
27%

48 százalékos, utolsó, az gyurcsány akit jellemeztél! Orbán Viktor szenvedélyesen szereti a hazáját és megvédi minden szinten, nem emlékszel kón banditát is hogy legyőzte az eu parlamentben, megvédte az egész magyar nemzet becsületét! gyurcásny erre képtelen eltt volna!

egyébként hol a bizonyíték Orbán Vitkor cigány származására és arra hogy orsósnak hívták? mutassatok egy papírt? ugye nincs? hát nincs, tehát egy ballib hazugság az egész!

2013. ápr. 14. 18:56
 10/22 anonim ***** válasza:
25%
Orbán igaz Magyar,gyurcsány cigány.
2013. ápr. 14. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!