Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Figyelt kérdés
Csak a párt nevét írjátok le, most nem kellenek indokok, nem szeretném ha itt veszekedés törne ki, szimplán csak azt szeretném látni, hogy kire szavaznak majd az emberek!

2013. márc. 11. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
46%

"Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Csak a párt nevét írjátok le,"

És még ti akartok elmenni felelősen szavazni.

Akik még olvasni sem tudtok...

2013. márc. 16. 04:03
 52/75 gabor9 ***** válasza:
25%
Fidesz! Vicc, hogy ennyien elhitték Bajnai Gordonka meséjét, ez gáz.
2013. márc. 18. 20:32
 53/75 anonim ***** válasza:
65%
Jobbik
2013. márc. 18. 20:34
 54/75 anonim ***** válasza:
53%

Egyértelműen a jobbikra.

Mert nem tudok héberül, és mert nem akarom hogy az ország palesz tína sorsára jusson.

Ez nem is lehet kérdés. Akinek van némi fogalma a dolgokról, az nem is gondolkozik a baloldalon.

2013. márc. 29. 20:37
 55/75 anonim ***** válasza:
67%

Csak a Jobbik!

Szebb jövőt!

2013. ápr. 5. 23:21
 56/75 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon idióták az emberek.

Murr válasza:

Az alkotmányt 2/3-ad nélkül nem lehet átírni, mert hiába teszi meg a javaslatot a kormányon lévő párt, az ellenzék lenyomja. Úgy, mint az mszp minden intézkedését a fidesz - emlékezz csak a népszavazásra a tandíjról, vizitdíjról. Pont ez a cél, a fidesz leváltása esetén is hatalmon marad, ő fog diktálni. Ezzel nem az mszp-t védem, csak azt mondom, hogy hiába választjátok meg a jobbikot vagy bármi mást, semmi javulás nem várható. Itt már csak radikálisabb intézkedés változtatna bármin is.

A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.

# 35/55

A fenti szöveg teljesen hasznos. De az IDIÓTÁK leszavazzák. :d

--------------------------------------------

"Itt már csak radikálisabb intézkedés változtatna bármin is."

Mire gondolsz?

A válasz 16%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.

# 36/55

--------------------------------------------

Murr válasza:

A politikai elit teljes cseréjére, a jelenlegi rendszer valóban demokratikussá tételére, a korrupció ellehetetlenítésére. De ez csak álom, megvalósíthatatlan a jelenlegi ismereteink szerint. Nagy úr a pénz.

A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.

# 37/55

A fenti szöveg teljesen hasznos. De az IDIÓTÁK ismét leszavazzák. :d

Egyébként én meg a Jobbikra fogok szavazni.

Az utóbbi időkben a fidesz és az mszp volt párton. Mit csináltak, a cégek és bankok érdekeit nézték. Az unió érdekeit nézik. Cukorgyárainkat bezárták. Mezőgazdaságunkat tönkre tették. Az emberek elszegényedtek. A gettókban megnőtt a bűnözés. Amúgy nem vagyok cigány gyűlölő még mielőtt valaki rám kenné. Sőt én is az vagyok. Csak éppen dolgozok. Mert még éppen van hol! Az együtt2014-re megint csak nem szavazok, mert az olyan mintha az msp-re szavaznék. Mégis mit vártok két olyan embertől, akik az meszp tagjai voltak. Komolyan azt hiszitek, hogy egy új párttal, másik névvel. Változott a gondolkozásuk. Egy csöppet sem. Csak a hü+lyéket átverik. Mert őket át lehet. Az lmp-re se fogok szavazni. Mert az már megint azt se tudja, hogy mit akar. Egyik fele megmarad, másik fele beolvad az mszp-be. Tiszta nevetséges...

Egyszóval a balliberális, baloldali pártokból elég volt. Eddig csak ők uralkodtak. És semmi nem változott, illetve változott, negatív irányba.

Szóval hajrá Jobbik. Még akkor is Jobbik, hogy roma vagyok.

2013. ápr. 6. 12:58
 57/75 anonim ***** válasza:
5%

Együtt 2014

Aki meg nem megy szavazni, az ne panaszkodjon a választások után!! Ez az egyetlen lehetősége egy civilnek, hogy befolyásolja a történéseket!

2013. ápr. 7. 09:55
 58/75 anonim ***** válasza:
89%
De majd te se panaszkodj, amikor a Gordonka miatt sokkal rosszabbul fogsz élni..nem vagyok fideszes, jobbikos vagyok :)
2013. ápr. 7. 13:01
 59/75 anonim ***** válasza:
5%
Én valószínűleg az E2014-re fogok. Szerintem a Fidesznek volt elég lehetősége, hogy bizonyítson, hogy igenis tud irányítani ha akar, és rendet tud tartani az országban, ha akar. Ez, mint látjuk, nem történt meg. A Jobbikkal pedig az a baj, hogy nincs róluk véleményem. De úgy egyáltalán semmi. Vannak elképzeléseik, amik igazán jók, és megvalósítható tervek, de én úgy látom, hogy gazdaságilag csőd lenne, ha ők nyernének. Én közgázos vagyok, ott voltam Bajnai előadásán is, és azt mondom, hogy igaz ő sem tökéletes, voltak ügyei, de valljuk be, eddig minden politikusnak voltak, vannak és lesznek hibái, de én azt mondom, hogy akinek ennyi tapasztalata van már a kormányzás terén, ilyen végzettsége van (nem botanikából meg istentudja miből szerzett diplomát), és ennyi kapcsolata van, az már ennél rosszabb helyzetbe nem hozhatja az országot. Emlékszem, amikor Orbán volt Brüsszelben, több angol barátom is mondta, hogy még nekik is ciki volt, amikor Orbán beszélt, annyira önteltnek és butának látszott, hogy azt senki nem bírta nézni. Bajnai viszont szépen szerepelt, egyébként külföldön (Hollandiában, Angliában, Németországban) élő ismerőseim (nem magyarok) mind azt mondják, hogy Bajnai még nekik is szimpatikus, a hallottak alapján, ez pedig nagyon fontos dolog. Engem a tudásával győzött meg, azokon az előadásokon tényleg ledöbbentem, hogy basszus ez a pali azért tud valamit! Szóval E2014, ahogy a csoporttársaim is ezt választják.
2013. jún. 10. 23:26
 60/75 anonim ***** válasza:
Ha majd megszívod miatta, mert rohadtul nem azt fogja csinálni, mint amit ígér, akkor gondolj ugyanerre majd, jó? :)
2013. jún. 11. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!