Mit szóltok az Orbán féle "gazdasági csodához"? Nagy dérrel-dúrral bejelentette Matolcsy a híradóban, hogy hatalmas eredmény az IMF-hitel előtörlesztése.
Előre bocsájtom, hogy egyik pártnak sem vagyok híve, engem csak az zavar, hogy miért kell folyton azt hangoztatni, hogy "megszorítások nélkül kezeljük a válságot"?
Amikor egy munkás nettó béréből havi 10-15ezret tett zsebre az állam tavaly,(konkrétan az adó jóváírás eltörlésére gondolok) 5-6%-os infláció mellett, ÁFA emelés, nem sorolom.
Mindenki tudja, hogy egy adott bruttó bérnek évről-évre csökken a vásárló értéke...
De, hogy teljes legyen a kép, ez a tendencia a bal oldali kormányok idején is ugyanez volt.
Csak egy költői kérdés:
Miért nem lehet konkrétan megmondani? Ahelyett, hogy hitegetik az embereket.
A fene nagy hitegetésnek is az lett az eredménye, hogy az emberek ésszel - ész nélkül vették fel a sok hitelt, mert bíztak benne, hogy pár év múlva már úgyis jobb lesz.
Én ennek a tendenciának nem látom a végét...
eNerdzsy egyetértek!
ebadó netadó füstadó már lassan:D na ne hogy nincsenek megszorítások? ezt valaki elhiszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!