Meg kell-e várni a 4 évet, ha a semleges politikusok, politológusok, pénzügyi- és gazdasági szakemberek is ugy vélekednek a jelenlegi kormány munkájáról, hogy hatalmas károkat okoznak?
A négy évenkénti választás a normális. De ha elég sokan belátják, hogy tévedtek, és sürgős új irányra van szükség, és ezt a rendelkezésre álló eszközökkel nyomatékosan akarják, akkor akár március 15-én is más olvashatná fel az ünnepi beszédet.
De nem akarják elég sokan. Csak siránkozni szeretnek sokan, és mástól csodát várni. Így hát marad a "zömében rossz...".
Miből gondolod, hogy egy ún. "szakértői kormány" nem szorítana meg? Még drasztikusabban...
Mondasz nekem egy semleges politikust? :)
Az előző dedós (nyolc éves)kormány esetében nem kellett msegvárni a 4 éves kifutás időt?! HA a törvény azóta nem változott,(én nem tudok erről) akkor most is ki kell böjtölnöd ugyanazt.
Egyébként sokan jártatják a leveslesőjüket most,mert most lehet.Bezzeg mikor gumilövedékeztek ujjat tortek,kocsmába mentek verni az ottlévőket,akik se látója se tudója nem volt senminek,akkor ugyancsak lett volna ok a hangot felemelni.
Mindenki aki ezt a kormányt fumigálja emlékeztesse sajátmagát az előző korm. "jótéteményeire",hazudás lopás csalás offsorozás és amiket még nem tudunk. Nem figyeled a rádiót,TV-t nem győzik előrángatni a múlt korm. alatti bűnözőket.
Én is tudom,hogy nem megy minden flottul. Én is szeretném hogy minden jó legyen.Sajnos ilyen soha nem volt és sajnos nem is lesz. Jósolni nem szoktam,mert nem tudok,de most a z egyszer merek,sajnos most tudok,tehát óvva intek miondenkit,nagyon vigyázzon arra,hogy a gyurcsány korm visza ne jőjjön szavazás utján mert akkor aztán lesz alapja az elkeseredésnek. Jóslásom alapja,hogy ők erkölcsi hullák.Aki tőlük vár jót,sajnálom ,de kimondom:hülyébb helyből,mint én nekifutásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!