Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyarok miért csórók?...

A magyarok miért csórók? Sosesincs pénz semmire, más országokban meg dőzsölnek az emberek.

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 22:41
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

"Tőlünk nyugatabbra sokkal többet keresnek az emberek, de az árak mégis kb. olyanok, mint nálunk. Pl. a műszaki cikkek, ruha, játék, könyv,stb. Az élelmmiszer is alig drágább. Így persze, hogy jobban élnek, más szóval dőzsölnek."

Na igen, azért az "vicces", hogy elég sok dolog Amerikában, Németországban, Angliában stb... kb fele annyiba kerül, mint itthon.

Amit lehet én már inkább kintről hozatok, mert még a nevetségesen nagy vámokkal is olcsóbban jövök ki.

2013. jan. 5. 13:46
 42/55 anonim ***** válasza:
21%
kedves kérdező, mi a fenéért legyen bennem hazaszeretet? azért a sok szívásért ami itt ér minket? kiábrándultam ebből az országból, és a magyar emberekből. Ez egy szippantós mocsár, amiben együtt süllyedünk. mihelyt tehetem elmegyek innen, ha életben akarok maradni, és nem akarom hogy rámenjen a lelkivilágom erre a mocsokra ami itt megy. Nekem fontosabb hogy ne kapjak szívrohamot 40 évesen, mint a hazaszeretetem.sajnos ez van. :(
2013. jan. 5. 16:15
 43/55 anonim ***** válasza:
6%

Az utolsóhoz inkább nem mondok semmit,nem akarok senkit megbántani.

Aki el akart menni,az 20 év alatt már régen elment,aki itt van az meg igazán nem is akar menni, csak szövegel,tehát jobban teszi,ha teszi a dolgát.

Akkor lesz több pénze is,és nem csak keseregni fog,hanem el is ér valamit az életében.

Ez a kemény igazság.Már a Kádár-rendszerben is el lehetett

menni,annak már lassan 25 éve. Mikor akar elmenni,ha nyugdíjas lesz,akkor már sehol nem kell.

2013. jan. 5. 17:01
 44/55 anonim ***** válasza:
29%

Még mindíg nem tudom,hol dőzsölnek az emberek?

Csak nem Spanyolországban?..a 25 % munkanélkülivel!

Netán a görögök?....... az utcán az egész nemzet!

Vagy az olaszok,ahol lassan 2 millió román mossa a követ az utcán,meg kéreget?

vagy az angolok?Esetleg a tőzsgyökeres angol,akinek a családja 1000 éve ott él? vagy kire gondol a kérdező?

Egyszerűen nem tudom elképzelni,ki dőzsöl?

,vagy egyszerűen ez egy fal kérdés,csakhogy az legyen a vége hogy itt mennyire rossz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyszerüen érthetetlen a kérdés!!!

2013. jan. 5. 17:09
 45/55 anonim ***** válasza:

"kiábrándultam ebből az országból, és a magyar emberekből. Ez egy szippantós mocsár, amiben együtt süllyedünk. mihelyt tehetem elmegyek innen, [...]"

A mocsarat hozzád hasonló emberek alkotják. Méltatlankodnak, közben pedig amint tehetik, ugródeszkának használják egymást.

2013. jan. 5. 21:20
 46/55 anonim ***** válasza:
5%

Ja értem.Már az is baj,ha rendesen végzem a dolgomat,és munkám van,ezért én vagyok a MOCSÁR!!

Neked tényleg el kell menni.

Van egy rossz hírem: Neked máshol sem lesz jobb!!

2013. jan. 6. 10:35
 47/55 A kérdező kommentje:

"Még mindíg nem tudom,hol dőzsölnek az emberek? "

Kifejtettem már, hogy tőlünk nyugatabbra, miért élnek jobban az emberek és hogy tőlünk keletebbre miért élnek boldogabban. Sajnálom, ha nem érted.

Igen, vannak tüntetések Spanyolországban és Görögországban is. De azt is tudod miért? Tudod mennyi ezekben az országokoban a minimálbér? Görögországban közel 900 euró, Spanyolországban közel 800 euró. Magyarországon alig éri el a 300-at:

[link]

A munkanélküli segély szintén hasonló.

Spanyolországban sajnos most el kell adni a családba a 3. autót és csak 2 fog maradni... Nálunk meg az első is 15 éves hitelből van.

Én voltam tavaly Görögországban is és Spanyolországban is. Tudom miről beszélek. Madridban ott voltam a tüntetéseken is, így személyesen láttam miről van szó. Neked is személyes tapasztalatid vannak, vagy csak mondod a magadét?

2013. jan. 6. 14:54
 48/55 anonim ***** válasza:
33%

Más is jár külföldön nem csak te.

Szó sincsen dőzsölésről.Köszönik megvannak.

2013. jan. 9. 16:30
 49/55 anonim ***** válasza:
nem értem :D kit használok én ugródeszkának??? :D azért mert elmegyek innen, miért használnék másokat ugródeszkának????? miről beszélsz te? az meg hogy valaki nem süllyed el a többivel, az miért baj? attól még hogy külföldön él valaki, még szeretheti a hazáját onnan is. nem az a nagy hazaszeretet hogy itt rohadsz és hirdeted hogy magyar vagy, de a süllyedő hajón kitartasz aztán belefulladsz te is a végén. Nem attól vagyok magyar, mert Magyarországon belül lakom.
2013. jan. 9. 19:07
 50/55 anonim ***** válasza:

Igazat ír kérdező,abban,hogy kint milyen boldogok bulizósok az emberek,élnek kaviárt nagykanállal,buli,dizs,most jöttem haza Eindhovenből így tudom mit beszélek,olyan boldogok az emberek,látszik semmi gondjuk,boldogok,élvezik a partikat,van,hogy még hétköznap is buliznak orrba szájba,és másnap meg melóznak,na ez hogy akkor.Sok programozó ismim kint már Audit is vett magának.

Én is tervezem kimenni már pályáztam és pályázok is.

Aki elégedett az itthoni életével az menjen ki Hollandiába vagy Dániába,Luxemburgba.Majd meglátja.Vagy menjen csak fel az Istenhegyre és rájönn,hogy hohó így is lehet élni nagypályával,egyből más lesz a nézőpont.

Hozzáteszem a magyar egy buta,lusta nép.Nyelveket semmit se beszél,az oktatást hadd ne minősítsem,az emberek hozzállássa egyenlő 0-val,tisztelet a kivételnek persze.

2013. jan. 21. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!