A magyarok miért csórók? Sosesincs pénz semmire, más országokban meg dőzsölnek az emberek.
Egyetértek a 15-ös válaszolóval, ez a kérdés a tipikus "szomszéd fűje mindig zöldebb" felfogás.. Nyugat-Európában is vannak szegények, lassan már nem tudnak mit kezdeni a sok bevándorlóval, akik kb. ugyanolyan csórón élnek ott is.
Meg vannak Magyarországnál sokkal rosszabb helyek is, és nem kell ehhez Afrikába menni. Pl. Macedóniában jóval nagyobb a szegénység, mint itt, én még örülök, hogy ide születtem, rosszabb is lehetne. Több mint 1 milliárd ember éhezik a világon, itt nálunk szinte mindenkinek van autója, tv-je, számítógépe, minden második tini iPhonne-nal rohangászik, szóval szerintem inkább maradjunk csöndben, mert fogalmunk sincs arról, hogy mi a valódi szegénység.
A svájci frank valóban értékálló, a forint nem értékálló :)
Egyébként nagyrészt hozzáállás kérdése a dolog. Pont a napokban volt egy cikk, hogy melyik országban mit csinálnának az emberek, ha hirtelen 10%-kal többet keresnének. Naná, hogy a magyarok fognák és elköltenék a plusz pénzt. Más országokban, ahol "dőzsölnek", inkább befektetnék..
Ez szép,de attol én még nem tudom kifizetni a számlát,hogy Afrikában éheznek...Es nem is örülök,hogy dejo én választhatok,hogy rezsi vagy kaja,ök nem.Iga,nem is vagyok
lpodos tini
tudod ezeket a teféle hülyéket ott bxxák át ahol tudják, senki nem tiltotta meg h egy bróker tanácsát kikérjétek mielőtt egy eszetlen hitel konstrukcióba vágtok. Aztán az elárulta volna a nagy titkot hogy többéves mélyponton van a CHF árfolyama, és puszta spekulációból erőltetik ezt a hülyeséget, elvégre nem frankot kaptál és nem is azzal fizeted vissza. Szó se volt frankról, arra ment ki hogy dupláje legyen a részlet.
De mit pofázok én itt egy ilyen gyökérnek?!
Kedves kérdező:
Szeretném megkérdezni:hol dőzsölnek?
Járt Ön mostanában külföldön,honnan állítja ezt.
Minden ország a korábbiakhoz képest nehezebben él.
Minden viszonylagos.Sokkal többet kell tenni az átlagembernek ugyanazért,mint tíz évvel korábban,ezt tudomásul kell venni.Nem megy minden már hitelből!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!