Egyetemisták! Csinálunk végre valamit, vagy hagyjuk magunkat?
mi a véleményetek? képesek vagyunk arra, amire a horvátok??
vagy egy ilyen kaliberű és visszhangú dologra??? Tessék kérem felébredni és összefogni!!!
Én ugyan végzős vagyok, de mélységesen felháborít, ami itt folyik, minden téren!!!
Hát tegyünk az ellen, ami ellen van esélyünk, hogy tudunk is!!
már nem azért, de tavaly ősszel az SZTE-n volt éhségsztrájk a röghöz kötés miatt, és az egyetemisták becsülettel végigcsinálták.
az a gond, h (majdnem) mindenki az egyetemistákat fikázza. akármit csinálunk azzal csak a baj van. "h ezt nem így kéne". de nem csak az egyetemisták emelhetik meg a valagukat. (jaaa, hogy egyesek szerint nekünk időnk mint a tenger?!). nem csak minket érint. azokat is akinek a gyereke/ismerőse/rokona épp a felvételi előtt áll. vagy csak egyszerűen egy olyan egyetemen diplomázott amit most a csőd fenyeget.
kritizálni mindenki tud.
"már nem azért, de tavaly ősszel az SZTE-n volt éhségsztrájk a röghöz kötés miatt, és az egyetemisták becsülettel végigcsinálták. "
Egy igazi éhségsztrájk addig tart, amíg a változások be nem következnek. Minden egyéb hangulatkeltés.
"egyből legyünk egyenként öngyilkosok."
Nem, én úgy értem, hogy tömegesen :D. Viccet félretéve, ha ilyen jut az emberek eszébe az éhségsztrájkról, hogy öngyilkosság, tovább ezt borzasztó szélsőségnek tartják akkor nemes egyszerűséggel ne éhségsztrájkolajnak. Ez kb. olyan mintha valaki fel akarja gyújtani magát tiltakozásul és nem csinál mást, mint kimegy a térre, leönti magát benzinnel és hazamegy lefürdeni. Kb. ennyit érnek ezek az 5-6 napos éhségsztrájkok.
Akkor aki minden ötletet vagy minden kezdeményezést kritizál!
Mondasz valamit, hogy szerinted mit lehetne tenni ezeknek az "úgyisráérnek" egyetemistáknak???
Mert azt már észrevettem, hogy mindenki el tudja mondani, hogy mi miért nem jó, de azt, hogy akkor mi lenne az, amivel előreléphetnénk, semelyik okosabb nem köti az orrunkra...
"Mondasz valamit, hogy szerinted mit lehetne tenni ezeknek az "úgyisráérnek" egyetemistáknak???
"
Teljesen bojkottálni az egyetemet. Országos szinten.
"Mert azt már észrevettem, hogy mindenki el tudja mondani, hogy mi miért nem jó, de azt, hogy akkor mi lenne az, amivel előreléphetnénk, semelyik okosabb nem köti az orrunkra..."
Nem érzem feladatomnak, hogy programot csináljak az ellenállásotoknak, ettől még semmilyen olyan hatékony eszközt sem tudtok felmutatni, ami tényleg hatásos. Ne rajtam vezessétek le a frusztrációtokat.
"majd ha a hallgatói létszám csökkenése miatt csődbe mennek az ország legnagyobb egyetemei és megjelenik a több tízezer munkanélküli (egyetemi oktatók és hallgatók, illetve azok akik nem tudtak mihez kezdeni az érettségi után) akkor majd érdekelni fog "
Te, ugye nem egyetemre jársz? Hol írtam olyat, hogy nem érdekel? Teremtőm... Lehet, hogy elég lenne valami keményebb érettségi már azzal elérnék, hogy nem mennének annyian a felsőoktatásba....
"Nem érzem feladatomnak, hogy programot csináljak az ellenállásotoknak", meg persze az egyetemisták folyamatos szapulásából ki lehet következtetni, hogy te k.rva okosnak érzed magad, de lusta vagy megmozdítani a feneked.
És igen, egyetemre járok. Jöhet a szöveg, hogy menjünk szakmát tanulni (mert az egyetemistákat le kell nézni, BÁR NEM ÉRTEM MIÉRT?), de vhogy a szakmunkásképzőbe nincs proginfó tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!