Ugyanazok az egyetemistak tuntettek vajon az uj alkotmany ellen, akik hajnal kettoig alltak sorba, hogy at szavazhassanak?
te igazán hulla hülye vagy, ha azt hiszed hogy annyi egyetemista van összesen az egész országban, amennyit a választásokkor láttál a kettesen.
ha nem, akkor pedig ismét csak egy burkolt "Én megmondtam hogy ne szavazzatok a _ZS_ideszre. Látjátok hogy igazam lett?" kérdéssel állunk szemben, amihez így huszadjára nem tudok mit hozzáfűzni.
"Ugyanazok az egyetemistak tuntettek vajon az uj alkotmany ellen, akik hajnal kettoig alltak sorba, hogy at szavazhassanak?"
Természetesen. Emellett az összes fideszes kiábrándult, már a 99,9%-uk mélyen megbánta, hogy a fideszre szavazott, és 85%-uk szerint Bajnai remek miniszterelnök volt, az eladósodás pedig csudijó dolog, csak a közvéleménykutatásokon nem látszik mindez, mert a Zorbán meghamisítja őket. Elégedett vagy?
nem tudom felfogtad-e a tüntetés lényegét: itt pártszimpátiától függetlenül eljöhetett aki akart! Voltak ott MSZP, LMP, Jobbik, de még Fidesz szavazók is, igen, de nem ez volt a fő profil! Deklarálták, hogy mi a véleményük az AB csonkításáról! Kint voltam, semmi provokáció nem volt!
Ja és az átszavazás meg egy érdekes kérdés, mivel az MSZP-re is szavaztak rendesen!
"nem tudom felfogtad-e a tüntetés lényegét: itt pártszimpátiától függetlenül eljöhetett aki akart!"
Az ment el, aki beszopta a Hírszerző, ÉS, Index, Népszabi és más balliberális hisztilapok szövegeit.
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:09
Te halálodig Fideszes maradsz ugye? Egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!