Mi lenne ha az LMP 2/3-al nyerne?
Nagy bajban lennének...
..és mi is.
"Mégis mi a nyavajára kéne asszociálni, mikor állandóan a melegek és a cigányok jogai miatt aggódnak?"
Ne zavarjon hogy a Te jogaidért (is) küzdenek, de ahhoz is hülye vagy hogy észrevedd
"Gratulálok. Még valaki, aki a liberális szó hallatán egyből erre asszociál."
Ez nem szükségszerűen az Ő hibájuk, mint inkább az elmúlt években, Magyarországon magukat liberálisnak nevező, politikai mozgalmaké.
Ha ők kerülnének ilyen hatalommal csupa jó lenne minden .
Bezárják a paksi atomerőműt több száz ember elveszti az állását és emberek milliói majd gyertyával világít majd . De milyen pénzből akarják majd csinálni a szélerőműveket ?
Persze , hogy majd a mi pénzünkből és még jobban le húznak minket .
De milyen jó lesz az is , hogy havonta 100-ak halnak majd meg balesetekben be drogozott emberkék miatt .
A fizetésből 24%-os adót levonják és majd még amikor vásárolsz fizeted a 27%-os adót .
Tehát a pénzem 51%-át ők lenyúlnák .
Még lehetne sorolni az ők hülyeségeit amit egyáltalán nem gondoltak át ésszerűen .
"Ne zavarjon hogy a Te jogaidért (is) küzdenek, de ahhoz is hülye vagy hogy észrevedd"
Bár nem nekem szolt de elsősorban a homárok és más jogaikért harcolnak nem az átlag ember érdekeit nézik .
Arról nem is beszélve , hogy le húznának minket . Arról nem is beszélve , hogy normálisan gondolkodni se tudnak ( nem gondolják át , hogy minek mi lesz a következménye és miből valósítanák meg vagy eladják az egész országot mármint ami meg maradt ) .
Ha pedig annyira akarnak harcolni az emberek jogaiért akkor menjenek Kínába vagy Afganisztánba és ott osszák az észt . De én köszönöm szépen de nem kérek ezekből a majmokból .
Bezárnák Paksot, a többiről meg képzelj el egy országos méretű Woodstock fesztivált...
Ja és megzöldülne a narancslevem és visszafejlődne az összes szegfű és ledőlne a kereszt a sírokról.
Egyéb sztereotip marhaságot akarsz még hallani?
tegnap 23:49
Sem cigány, sem meleg nem vagyok, úgyhogy az én jogaimat nem védik. És a anyukád a hülye, aki ilyen liberálisan nevelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!