Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 4 év múlva ha esetleg a...

4 év múlva ha esetleg a Jobbik 2/3-dal nyerne, mit kezdene vele?

Figyelt kérdés
Tudna (jól)élni a hatalommal?Mik lennének az első lépéseik,szerintetek?
2010. jún. 28. 17:34
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
46%

Én nem tudom, de most inkább azt látom, hogy a Jobbik eltűnt, elszürkült. Hetek óta nincs semmi hír. Nem tudtak vagy akartak igazán komolyan, átütően nekimenni a FIDESZ alkotmánymódosító dömpingjének, és a 29 pontot sem kritizálták úgy, hogy az elérje a média ingerküszöbét. Egyébként én néztem pár parlamenti felszólalásukat, amik értelmesek, normálisak voltak (pl. elítélték az új Alkotmányra vonatkozó alkotmánymódosítást, sőt még a köztisztviselők indoklás nélküli kirúgását is.), de úgy látszik ez nem elég, ez mintha nem érdekelne senkit.

A Jobbik most megpróbálja megmutatni, hogy hozzáértő, szakértő párt, de a gárdaperformansz és egyéb hasonlók sokkal nagyobbat szóltak. Én azt hiszem, képesek lennének az értelmes kormányzásra, de úgy látszik, pont e miatt nem olyan érdekesek már; úgy tűnik, a FIDESZ át tudta venni az ő szerepüket is. De persze lehet, hogy csak átmenetileg.

2010. jún. 28. 17:42
 2/44 A kérdező kommentje:
Nem tüntek el csak beolvadtak a parlamentbe..,nem kell mindig hangoskodni ahoz,hogy jók legyenek!
2010. jún. 28. 17:45
 3/44 anonim ***** válasza:
66%
ha ilyen lenne, elszöknék Kenyába!
2010. jún. 28. 17:54
 4/44 A kérdező kommentje:
hihi:D
2010. jún. 28. 17:57
 5/44 anonim ***** válasza:
67%
Asszem én is.:)
2010. jún. 28. 17:57
 6/44 anonim ***** válasza:
65%
Az kéne még kicsi, tönkrement és esetlen hazánknak, hogy a jobbik nyerje a választásokat, atyaúristen...
2010. jún. 28. 17:58
 7/44 A kérdező kommentje:
Kiürülne Magyarország..:D
2010. jún. 28. 17:59
 8/44 anonim ***** válasza:
27%
Rendbe tennék a magyar mezőgazdaságot és az ipart. A gárda révén javulna a közbiztonság, és a katasztrófavédelem. A multik megadóztatásával elérnék a magyar termék versenyképességességét, ezáltal rengeteg új munkahely is létesülne versenyképes jövedelemmel. A magyar szántók újra művelve lennének és beindulna az autó, gép, és nehéziparunk mely szintén sok dolgozót lenne képes foglalkoztatni, melynek termékeit kelet felé exportálni is tudná busás haszon fejében.
2010. jún. 28. 18:04
 9/44 anonim ***** válasza:
63%
Igen. És repülő autók is lennének, meg kolbászkerítés, és birodalmi lépegetőkkel zúznánk szét a környező országokat.
2010. jún. 28. 18:06
 10/44 anonim ***** válasza:
58%

mezőgazdaságra építeni??

jézusom.

tessék, most is lehetett látni, kicsit többet esik az eső és elázik a termés 1/4-e.

jön pár nyári jégeső, aztán megint elúszik 1/4.

2010. jún. 28. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!