4 év múlva ha esetleg a Jobbik 2/3-dal nyerne, mit kezdene vele?
Én nem tudom, de most inkább azt látom, hogy a Jobbik eltűnt, elszürkült. Hetek óta nincs semmi hír. Nem tudtak vagy akartak igazán komolyan, átütően nekimenni a FIDESZ alkotmánymódosító dömpingjének, és a 29 pontot sem kritizálták úgy, hogy az elérje a média ingerküszöbét. Egyébként én néztem pár parlamenti felszólalásukat, amik értelmesek, normálisak voltak (pl. elítélték az új Alkotmányra vonatkozó alkotmánymódosítást, sőt még a köztisztviselők indoklás nélküli kirúgását is.), de úgy látszik ez nem elég, ez mintha nem érdekelne senkit.
A Jobbik most megpróbálja megmutatni, hogy hozzáértő, szakértő párt, de a gárdaperformansz és egyéb hasonlók sokkal nagyobbat szóltak. Én azt hiszem, képesek lennének az értelmes kormányzásra, de úgy látszik, pont e miatt nem olyan érdekesek már; úgy tűnik, a FIDESZ át tudta venni az ő szerepüket is. De persze lehet, hogy csak átmenetileg.
mezőgazdaságra építeni??
jézusom.
tessék, most is lehetett látni, kicsit többet esik az eső és elázik a termés 1/4-e.
jön pár nyári jégeső, aztán megint elúszik 1/4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!