Vajon mi az oka hogy a munkáspárthoz az egyszerü emberek kevesen csatlakoznak?
Hol ott nagyon sokan jobnak találják a "régi átkos" Kádár rendszert pedig a kis emberktöl mindent elvettek amit a régi rendszerben elértek és az új fönök mindent eladtak mintha az ök nevén lett volna.
Pedig a háború után még 1970-es években is társadalmi munkával se ingyen se pénzért építették fel az országot. ( Iskolákat, Ovodákat, Gyárakat stb. )
30/30 Inkább csinált volna apád egy kisszéket helyetted.
A kérdésre válaszolva : beletörődtek a sorsukba és már mindent reménytelennek látnak. Szerintem minél tovább várnak annál nehezebb lesz rendet csinálni. Remélem KJ klónozzák,de előbb szükség lesz RM-ra.
A 30-asnak szól a kulturát még mesziröl se ismered nem hogy másokrol véleményt mondj föleg az olyan nagy emberekre aki Szent István után második helyezést ért el az országba.
Nagyon sajnállak mert nem ismered az emberek véleményét talán 5 - 6 éves lehhetsz a szöveged és a véleményed alapján tehát kicsi vagy és vagyontalan.
Talán a szüleidnek nincs annyi idejük hogy többet foglalkozanak veled.
Tiszteltetem öket.
Kedves kérdező, javasolnék egy kirándulást valamelyik gulágban, mondjuk egy 10-20 évre befizetlek. Jó lesz, hidd el. Amúgy meg:
"A 30-asnak szól a kulturát még mesziröl se ismered nem hogy másokrol véleményt mondj föleg az olyan nagy emberekre aki Szent István után második helyezést ért el az országba."
31/32
Te meg ezt a szöveget honnan vetted? Csak nem Lenin mauzóleumának falára volt firkantva? Agyamat eldobom, a rühes komcsik országa lesz ez már megint. Lassan minden épeszű itt hagyja ezt az országot. A következő nyugdíjas találkozótokon majd kiáltsátok ki a Magyar Népköztársaságot, aztán legyetek boldogok. Ezt az undorító kettős mércét nem értem. A jobboldali tömeggyilkosokat logikus módon tömeggyilkosnak tartják, bezzeg Janibát valami idióta romantikus rózsaszín köd lengi körül.
Milyen helyezés? Versenyeztek a Pistivel? Römiztek vagy mi az Isten? Értem én, hogy mit akarsz mondani, de te nem azt mondtad. Én is hallottam erről, megkérdeztek pár unatkozó nyuggert valahol és kijött, hogy ez a kötelet érdemlő vén bolond a második legnépszerűbb politikus. Hát mit is mondjak, a magyar könnyen felejt.
Sajnos én még nem voltam a mauzóleumban csak töled tanulhatnék ilyen marhaságot ha nem dobtad volna el a fejedet.
A "nyuggereket" meg hagyd békén mert ezt a kort el is kell érni és talán nö az eszed is vele.
Ha akkor az emberek belátták és még a mai napon is emlegetik azt a bizonyos "rózsaszín felhöt" akkor az igaz is lehet és jani bácsitól még holtában is félnek azért mondanak minden félét tehát Téma.
Az emberek azért nem csatlakoznak a MUNKÁSPÁRTHOZ mert van nekik félteni valójuk mert a gyerekeik és unkákáik nem kapnának munkát.
A csunya kifejezés az a kultura hiánya. A kötelet meg oda teszed ahova szeretnéd.
Nincs harag.
Számolni ugy láttom nem nagyon tudsz mert a 45 év egy része már erre az új világra került és amíg a haború után 5 - 6 ével felépìtették az országot az új világba 20 év alatt se építettek semi érdemlegeset lassan kenyerünk se lesz mán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!