Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akarok elkezdeni játszani...

Most akarok elkezdeni játszani valami jóféle ingyenes MMORPG-vel, kik csatlakoznak hozzám? ;)

Figyelt kérdés

Rengeteg MMORPG-t próbáltam már, de egyedül egy idő után megunom mert nincs társaság, haverok meg nem MMORPG-vel játszanak. Én nagyon szeretek amúgy PvP-zni meg PvE-zni is.

Szóval bármilyen jó MMORPG-re rávehető vagyok ha van egy jó aktiv társaság, akikkel tudunk együtt fejlődni, beszélgetni játék közben meg ilyenek.

Pár játék ami tetszik: World of Warcraft, Runes of Magic, Aion, Allods, Forsaken World, Dungeons & Dragons Online, Lord Of The Rings Online stb.

De az is jó lenne ha mondtok olyan MMORPG-t, lehet azok közül is amit felsoroltam, ahol a magyarok elég jó helyen állnak ilyen ranglistákon PvP-ben vagy PvE-ben mert szeretem beküzdeni magam a legjobb céhekbe,hogy aztán a maximumot nyújtva a céhnek haladjunk az insták kitakaritásával vagy a pvp rangok megszerzésével stb.

Válaszaitokat előre is köszönöm :)

2012. jún. 23. 05:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
És most ez minden fél napban kifogod írni ?
2012. jún. 23. 05:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó kiirás. Csak kiváncsi vagyok,hogy mennyi értelme van itt próbálkozni társaságot keresni MMORPG-ni.
2012. jún. 23. 05:43
 3/20 anonim ***** válasza:

Értemén , de ilyen helyeken nincsenek normális guildek .. társaságok , legalábbis ritka..

Wowon lenne érdemes probálkozni , vagy előző hozzászólásodban irtam , én most készülök terára , de azok fizetősök.

Próbáljd az AION-t esetleg , vagy várd ki a Guild Wars 2-t Nemhionném jobb jobb lesz mint a TERA , de ingyenes legalább...

2012. jún. 23. 05:58
 4/20 anonim ***** válasza:
Runesofmagicon szerintem az aranysasok normális céh.Én 1 ideje a Forsaken Worldon vagyok de még nem léptem céhbe szóval nemtudom hogy milyenek ott a magyar céhek
2012. jún. 23. 07:38
 5/20 anonim ***** válasza:

elkezdel 1 jatekot, szetnezel a toplistakon es csatlakozol 1 legio/guild/ceh/stb -hoz es maris lesz tarsasag

jobb megoldas mind itt toborozni

2012. jún. 23. 09:38
 6/20 anonim ***** válasza:
engem érdekelne :)
2012. jún. 23. 23:21
 7/20 Almapeti ***** válasza:
Szia ha elkezdesz gates of andaron - ban játszani akkor segíthetek fejlődni :)
2012. jún. 24. 11:58
 8/20 anonim ***** válasza:
Jaja, Gates of Andaront én is ajánlom.
2012. jún. 24. 20:41
 9/20 A kérdező kommentje:

mennyire jó ez a Gates of Andaron? én valami WoWhoz hasonlót szeretnék. Szeretném ha amit játszok abban jó PvP és jó PvE lenne. battlegroundok, arénák. insták, kinti raidek meg ilyenek. Nekem pl a Runes of Magic is tetszene csak az a bajom hogy ha egyedül MMORPGzek megunom a játékot amit épp játszok még mielött olyan szintet érnék el amivel már lehet menni kicsit PvPzni vagy kicsit instázni mert azt már WoW-os időszakom befejezése óta nem igazán tartom játéknak,hogy napokig meg hetekig csak az megy hogy ölj meg XY mennyiséget ebből meg gyalogolj 10 km-t valakihez aztán meg vissza.

Ezt inkább igy már munkának nevezném :)

Lehet jövök akkor Gates of Andaron-ozni ha van társaság meg segitség.

De jó lenne ha mondanátok olyan játékot amiben kis szinten lehet már menni instázni meg pvpzni.

Nem fogjátok megbánni ha segitetek vagy fejlődünk együtt a kiválasztott játékban ( pl. ha szükségetek van jó pvp emberre vagy raiderre ) :)

Köszi előre is,

2012. jún. 24. 21:49
 10/20 Ezio Aditoure válasza:

A Gates of Andaron a sz@r jobb ha kisem probálod.

Egyébként a Cabal Online-t probáld ki ott 30% magyarok a plalyerek és pvp-zni egyböl lehet.

Utánna kicsit késöbb pedig olyan pvp-re ahol már sokan vannak sok ellen.

2012. jún. 25. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!