Most akarok elkezdeni játszani valami jóféle ingyenes MMORPG-vel, kik csatlakoznak hozzám? ;)
Rengeteg MMORPG-t próbáltam már, de egyedül egy idő után megunom mert nincs társaság, haverok meg nem MMORPG-vel játszanak. Én nagyon szeretek amúgy PvP-zni meg PvE-zni is.
Szóval bármilyen jó MMORPG-re rávehető vagyok ha van egy jó aktiv társaság, akikkel tudunk együtt fejlődni, beszélgetni játék közben meg ilyenek.
Pár játék ami tetszik: World of Warcraft, Runes of Magic, Aion, Allods, Forsaken World, Dungeons & Dragons Online, Lord Of The Rings Online stb.
De az is jó lenne ha mondtok olyan MMORPG-t, lehet azok közül is amit felsoroltam, ahol a magyarok elég jó helyen állnak ilyen ranglistákon PvP-ben vagy PvE-ben mert szeretem beküzdeni magam a legjobb céhekbe,hogy aztán a maximumot nyújtva a céhnek haladjunk az insták kitakaritásával vagy a pvp rangok megszerzésével stb.
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
Inkább Cabal vagy runesofmagic vagy mit tom én de Gatesofandaronra SEMMIKÉPP!!!Feleslegesen kezdesz el vele játszani
-ugyanazokat a küldiket kell csinálnod állandóan vagy ih-n kell ölni a szörnyeket ahhoz hogy fejlödj(alig van rendes küldi szószerint)
-álszentek a GMek
-akkora a lagg hogy mozdulni se tudsz területfoglaláskor és az egyéb dolgoknál amit élvezni lehetne a játékban stb.(nem rég bejött egy másik szerver ott még nincs lagg de pár hónap múlva ott se lehet mozdulni)
-ha nem költesz pénzt a játékra akkor már teljesen felesleges elkezdeni(na de persze említsük meg hogy eleve nem normális aki költ arra a játékra me a kovács minden cuccot imád betörni(kivéve a GMekét azoknak valahogy mindig összejönXDvaon miért?XDnemtom mien hacket,progit használnak d emind1XD),de ennek ellenére vannak oan barmok akik szószerint már százezreket,milliókat költenek a játékra és nem jön nekik össze 1 erős cucc)
szeva.én jönnék gamelni valami jóval(ebben a hónapban még nemérek rá,esetleg jövöhonap második felétől.akkor végzek a munkával)valóban minden játékban kivanhalva a társaság.:/.de most énis kedvet kaptam elkezdeni valamit.ha gondolod majd tarts velem.ezek közül akarok elkezdeni valamit:
WOW-eredetin
Aion
Tera
Requiem:memento mori(szerintem jelenleg ez az egyik legjobb mmo,csak kéne hozzá 1 jó társaság)
ha kijön majd esetleg GW2...
ha van kedved jönni valameikre irj:) (ui:requiemben tudok segiteni fejlődni van nagy karim benne)
Ez téves haver én nem vok az akire gondoltál.
A goa az szar jácottam vele és megvan a tapasztalatom,
rengeteg mob ugyanugy néz ki továbbá a grafikája brutálisan sz@r.
A GM-ek pedig pénzéhes sunyi állatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!