Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akarok elkezdeni játszani...

Most akarok elkezdeni játszani valami jóféle ingyenes MMORPG-vel, kik csatlakoznának hozzám? ;)

Figyelt kérdés

Rengeteg MMORPG-t próbáltam már, de egyedül egy idő után megunom mert nincs társaság, haverok meg nem MMORPG-vel játszanak. Én nagyon szeretek amúgy PvP-zni meg PvE-zni is.

Szóval bármilyen jó MMORPG-re rávehető vagyok ha van egy jó aktiv társaság, akikkel tudunk együtt fejlődni, beszélgetni játék közben meg ilyenek.

Pár játék ami tetszik: World of Warcraft, Runes of Magic, Aion, Allods, Forsaken World, Dungeons & Dragons Online, Lord Of The Rings Online stb.

De az is jó lenne ha mondtok olyan MMORPG-t, lehet azok közül is amit felsoroltam, ahol a magyarok elég jó helyen állnak ilyen ranglistákon PvP-ben vagy PvE-ben mert szeretem beküzdeni magam a legjobb céhekbe,hogy aztán a maximumot nyújtva a céhnek haladjunk az insták kitakaritásával vagy a pvp rangok megszerzésével stb.

Válaszaitokat előre is köszönöm :)

2012. jún. 22. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyere Tera-ra , énis most megyek át oda!
2012. jún. 22. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Ingyenes MMORPG-t akarok kezdeni, de azért köszi :)
2012. jún. 22. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy kicsit elkéstem de én is hasonló helyzetben vagyok
2012. júl. 17. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!