Aki játszik az Aion-nal attól kérek segítséget. Amikor be akarok lépni a karakterembe valami karakter PIN-t kér, az mi lenne?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 20:30
1/9 anonim válasza:
minden karinak van pin kódja amit te adtál meg.
2/9 anonim válasza:
az 1 plusz jelszo, klickelj be amit akarsz csak jegyezd meg a szamakat
3/9 A kérdező kommentje:
Jó kössz megpróbálom, és van magyar szerója?
2012. jún. 21. 20:48
4/9 anonim válasza:
mostanában ingyenes lett szal nem tom, hogy van e még tört szeró.
5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, nem sikerült.
2012. jún. 21. 21:01
6/9 anonim válasza:
a kodos az eredeti, angol, francia es nemet szero van csak ajanlom hogy az Anuhart szeron kezdj jatszani
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit írjak a karakter PIN-hez?
Mert nem kaptam hozzá kódot, nem adtam meg semmit és ha csak úgy magamtól írom be azt nem engedi.
2012. jún. 21. 21:55
8/9 anonim válasza:
de a pint te kell megadd eloszor amikor belepsz a jatekba
lehet hogy eloszor ossze-vissza klickeltel es beirtal 1 kodot most meg nem tudod mi az
9/9 anonim válasza:
Az kérlek az, hogy ne tudják ellopni/ törölni a karaktered vagy le cuccolni. Mikor be akarsz először lépni kéri egy ilyet, beírsz az első sorba 6-8 karakter jegyű számot pl: 32323232 és a 2.ba is ugyan ezt. Ha kész confirm, elmentette, majd ezzel a kóddal tudsz belépni a karakteredre. (Olyan számokat adj meg amit nem felejtessz el könnyen:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!